Пророчицата Слава Севрюкова: Лошото за България свърши!

5
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Добрата новина за всички българи е, че в близките няколко десетилетия родината ни ще преживее истински разцвет разкрива пророчицата Слава Севрюкова. Наскоро в интернет бяха публикувани клипове от нейни разговори от началото на 80-те години на миналия век. Според пророчицата задапред страната ни ще бъде уважавана, ще бъде гордо да се наричаш „българин“, пише „Петел“. Преди това обаче ще изпием горчилката до дъно. Слава Севрюкова предрича, че едва в началото на 21-ви век България ще се отърси от тежката си карма, която я преследва вече близо хилядолетие.

Кармичната ни обремененост като народ започва още със създаването на Аспаруховата държава, но се задълбочава след жестоките гонения срещу богомилите през 13-и век. Падането ни под турско робство е изкупление на греховете ни. Според нея след 1990 година ще се изредят всякакви да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва след като се сменят 14 правителства от началото на промяната, начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход.

Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава Севрюкова казва, че е „духът на превъплътения Давид“. След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Която ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки“. И тогава също ще има подем в страната. Тази жена ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация.

За повечето хора Слава Севрюкова не е позната – за други тя е била софийската Ванга. Но дарбата, с която е разполагала, е оценена дори от великата баба Ванга. Двете пророчици са поддържали приятелски отношения дълги години наред. /БЛИЦ