Какви дрехи и бельо да избера когато съм бременна? Дрехи и бельо за бременни жени. / elizabethu / Cosmo блог

1
Добави коментар

28.03.2013
Какви дрехи и бельо да избера когато съм бременна? Дрехи и бельо за бременни жени.

 

Всяка представителка на нежния пол се стреми да изглежда привлекателно във всяка една ситуация. Главен асистент в този труден въпрос е разбира се, дрехата. И бременността не е причина да се откажете от красиви и женствени дамски дрехи. Особено след като водещите световни дизайнери непрекъснато излизат с нови колекции от стилни и модни дрехи за бременни жени.

Важно качество за дрехите за бременни е комфорта и анти-алергичността, както и свободата на движение и сигурността. Ще разгледаме основните модели, които са идеални за жени по време на бременност.

Рокли

Рокли се считат за най-женствената и красива дреха и по време на бременност не трябва да се отказвате от тях. Правилно избраната рокля акцентира вашите нови форми и скриват недостатъците. Най-оптималния модел е рокля с висока талия. Тя може да бъде лека лятна рокля – къса или дълга, както и мека плетена или трикотажна рокля, приятно докосваща тялото. За специални случаи може да изберете копринени коктейлни и вечерни рокли. Така във всяка ситуация може да изглеждате страхотно.

2. Блузи и туники

Уютен пуловер или суитчър, дълга жилетка или пуловер са най-добрият вариант за града всеки ден. С тях можете смело да отидете на работа или на среща с приятел и дори на лекар. Тези дрехи създават чувство на комфорт и спокойствие и няма да пречат на движението. За лятото са идеални леки туники и блузи.

3. Панталони

В съвременния ритъм на живот просто не може да минете без един чифт панталони или дънки. Така, че бременната жена трябва да се запаси с поне два чифта панталони или дънки за бременни: дънки, строги панталони, панталони или гащеризони – изборът е наистина много голям.

4. Бельо

Още в първите месеци на бременността гърдите и бедрата на жената се увеличават, така че ще трябва да обновите гардероба с ново бельо. Това обикновено са еластични бикини и сутиени, които “растат”, тъй като бюст и тялото нарастват всеки месец. Сутиените могът да бъдат спортен модел а може и да вземете сутиен за кърмачки. Трябва да са с широки и удобни презрамки и да се изработени от естествени материи.
Така че, да изглеждате красива и женствена докато сте бременна е лесно. Основното нещо е да следвате модата, но и да не забравяйте за собствения си стил.

Екстравагантни дънки за бременна в светло синьо, голям размер,марка Maternity South

Автор

Прякор: elizabethu
Име: милена

Зодия: Риби
Град: Варна
Пол: жена

Общо теми: 622   Общо коментари: 16
Последна тема от: 25.03.2015 г.
Последен коментар от: 06.03.2015 г.