Иво Аръков на модно ревю на ELLE / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Актьорът от сериала „Фамилията“ Иво Аръков беше сред гостите на ревю-изложбата „Божестени тела“, което се организира съвместно от списание ELLE и шоурум Hitachi.

Иво с интерес изгледа най-новите колекции бански костюми за 2013-та година, като моделите бяха разходени по подиума от грациозни манекени.

Аръков съвсем не беше единствената звезда, която се появи на фешън събитието. В шоурума домакините Николай Младжов, собственик на „Зет и Ем прайвит Ко“, и Мария Георгиева-Савова, главен редактор на ELLE България, посрещаха многобройните си гости.

Сред тях бяха Ивана Скендерова и съпругът й Мартин, дизайнерката София Борисова, Ирина Папазова, певицата Йоанна Дарк, проф. Любомир Стойков, бизнесменът Александър Найденов, рапърът Устата и др.

На подиума няколко момичета от Red models и състезателят по Street Fitness Васил Петков дефилираха с най-актуалното за плажа от Triumph, Palmers, Seven Seconds, Karen Millen, Gant, Napapijri, ZBRWoman, New Silhouette и обувки от новата колекция на Deichmann. За визията на моделите се погрижиха фризьорите от салон Stephan Изток и гримьорите на Manhattan.

Всички участници във фотопроекта  на списание ELLE от майския брой и изложбата получиха специален комплимент от Nike и плажни аксесоари от Hitachi. За останалите гости, освен удоволствието да видят божествените тела на ELLE, ревюто с новите колекции бански, спиращите дъха изпълнения на жената-каучук Сирма Добрева, спортно студио Be Shape, атлетичния мъжки екип от „Рене кетъринг“, майсторите на коктейли с ром Baccardi и водка Руски Стандарт, имаше и красиви подаръци от ELLE, Hitachi, Manhattan и салон Stephan.

Ники Младжов и Мария Георгиева-Савова