Street style войни: Камуфлаж VS Камуфлаж

2
Добави коментар
sivushka
sivushka

Street style войни: Камуфлаж VS Камуфлаж

Камуфлажните облекла безспорно са истинско модно предизвикателство. Особено, когато се подвизават в дамския гардероб. Защото са изключително специфични и прибавят към визията специална доза андрогенност. За вдъхновение как да ги носим поглеждаме към любимите си модни блогъри, които, както винаги, имат свежи идеи по всяка тема, включително и по тази.

 

СТАРИЯ КАМУФЛАЖ VS Новия

 

Камуфлажът в градски условия по традиция носи усещане за небрежност и бунтарство. По тази причина най-често той се представя под формата на панталони, строги милитъри ризи и парка якета и се комбинира с класически облекла и аксесоари като тениски и ниски обувки. Дори в този случай експертният моден блог Sixthtractate.blogspot.com успява да му придаде стилно градско звучене. Това става с помощта на комбинация на камуфлажен панталон с бели облекла и аксесоари – тениска Celine и бели издължени при глезена кецове. Всичко това е допълнено от женствени аксесоари като златно висящо колие и пръстени.

 

А дали е възможно камуфлажният панталон да се комбинира с обувки с ултра висок ток, при това обагрени в съблазнително червено? Колкото и невъзможно да звучи, отговорът е да. Доказателството идва от блога Wendyslookbook.com, където камуфлажният панталон играе ролята основа за елегантна и много женствена визия. За целта той е комбиниран още с черен топ с пеплум и със скъсено класическо сако. Съчетанието е неочаквано, но много успешно.

 

 

17-05-2013

Автор : CODEMODA.com

Снимки : Блогове, Колаж: CODEMODA.com