Ремонт компютри, лаптопи, монитори

1
Добави коментар

Премахване (възстановяване) на парола на „Administrator“ или „User“ за влизане в Windows на лаптоп или компютър.

Паролата за влизане в Windows често пъти е много удобно да се слага, когато искаме да ограничим достъпа до нашия лаптоп или настолен компютър с Windows OS от околните. За съжаление парола се забравя, особено ако е много дълга или по-сложна, ако съдържа както цифри така и малки и големи букви, а това може да се случи и никой не е застрахован, че няма да си забрави паролата за влезане в собствения си акаунт. 

Възможен е и друг сценарии. 

Купувате лаптоп втора употреба, но той е заключен с парола. 

Или пък някой с малко по-добри познания просто е решил да ви изиграе лоша шега и да ви направи мръсно. Влязъл е в управлението на акаунтите и е заключил вашия акаунт „User“ с парола, така че да не можете да влезете в компютъра си нарочно.

Какъвто и да е вашия случай, резултата е един и е много неприятен. Имате лаптоп, който е заключен с парола и не можете да го ползвате докато някой не го отключи. 

Ще кажете какво пък толкова. Просто ще си преинсталирам Windows-а и проблема е решен. Да, това също е възможен вариант, но първо че ще си създадете много работа, и второ ще загубите всичките си настройки. Освен това, всичко което се намира на вашия десктоп „DESKTOP“ и „My Documents“ папка, е много вероятно да е заключено със същата тази парола и след преинсталацията отново да нямате достъп до личните си документи и файлове, които ще останат заключени за вас в старата NTFS файлова система. Тук сигурно си казвате „писна ми от проблеми“ и решавате че ще се наложи да прежалите всичко, което сте имали на компютъра, но всъщност и това не е точно така.

Паролата, с която влизате в лаптопа/компютъра/ може лесно да бъде премахната за не повече от 10-15 минути, посредством специален режим на работа и софтуер за ресетване на паролата на администратора и всички юзъри на дадения компютър. Без значение дали има един, два или повече юзъри, всяка парола може да бъде премахната, или сменена, без при това да загубите каквато и да било информация от вашия лаптоп или настолен компютър.

Освен това няма значение какъв Windows е инсталиран – Windows 7, Windows XP. Паролата лесно може да бъде сменена или премахната изцяло, без да настъпят каквито и да било други промени на вашия компютър. Файловете заключени в юзър акаунта също могат да бъдат лесно отключени. Така че не бързайте да преинсталирате, ако сте си загубили паролата за вход в Windows. Просто ни потърсете на 0894700233 и ние ще отключим всичко на вашия компютър за броени минути.

Не рискувайте да загубите важна информация.