Миглена смени имиджа / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития, пикантни…

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Ексучастничката от „Къртицата“ – Миглена Каканашева, смени имиджа си, като отряза половината от дължината на косата си и и си направи стилен и плътен бретон, забеляза bliasak.bg.

От дългата черна коса, която се превърна в запазена марка на Мегз по време на рилити формата, не е останало много, но според болшинството от приятелите на Меги, новата й визия страшно и отива и й придава изтънчен шик. По всичко личи и че Каканашева не се притеснява да експериментира с външния си вид, тъй като в миналото също е предприемала драстични промени, сменяйки цвета на косата си и оформяйки я в късо каре.

Според форумци, освен да разнообрази визията си, по всяка вероятност Миглена се е решила да отреже дългите си коси, заради промените в личния й живот.

Припомняне, че по време на „Къртицата“ Меги завърза любовна авантюра с рапъра 100 Кила, която приключи малко след като Каканашева напусна завинаги базата на шоуто.

Миглена с предишната си визия