Печенката мята пресолени палачинки за Веско Ешкенази

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Прословутото „Либертанго“ в изпълнение на Печенката и Веско Ешкенази вече си има видеоклип. В него девойката с ритмични движения забърква палачинки, соли ги и ги мята енергично във въздуха. Цигуларят пък се радва на странната комбинация от музикални и кулинарни умения.Двамата гостуваха в сутрешния блок на bTV. В края на клипа се вижда как двамата се събират и врътват едно невероятно танго. Те, обаче, си признаха, че това са дубльори и краката на кадрите не са техни.

Палачинките, обаче, Печенката сама направила. Тя се притеснила, когато режисьорът на клипа непрекъснато я карал да ги соли, за да успее да заснеме кадрите. „Обръщам там палачинки, хвърлям. После два месеца имах мускулна треска – много тежеше тоя тиган. В крайна сметка като свърши видеото си казах: „Абе я да ги опитаме тия палачинки все пак“. И като ги опитах, ами те бяха много хубави. Аз по-хубави палачинки не бях правила“, разказа шампионката по бийтбокс.

Веско Ешкенази пък сподели, че когато двамата се срещнали за първи път, тя директно го заковала „Трябва да направим едно парче“. Дори не го питала дали иска.

Двамата продължават да работят и по други проекти заедно. След предаването, обаче, цигуларят заминава за Южна Африка за концерт, дирижиран от брат му. След това ще се завърне в Европа с концерти в различни градове.

„Бъдещите творчески планове“ на Печенката пък са да си вземе матурите. Утре се явява на български език и литература. „Каквото и да се падне, все ще е добре, защото нищо не съм чела“, каза тя.