Най-тъпите традиции на моминското парти

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Първата тъпа и абсолютно невярна традиция е, че се нарича моминско парти. Само като си представим какви кокошчици се събират на това събитие и откога не са моми… но както и да е. Докато ни е обхванал хейтърският дух, продължаваме да плюем върху другите тъпи традиции на това парти.

Стриптизьорите

Жена плаща на мъж, за да се съблича, като се има предвид, че всеки мъж може спокойно да се съблече на средата на улицата и без някой да му дава пари за това. Само го помолете. Е, да има и танц. Дано той си заслужава парите.

А ла Лас Вегас

Не са много момите, които могат да се метнат до Лас Вегас просто ей така, но тук става дума за самата вечер, прекарана в хазартни игри. Представете си сега няколко натокани моми у нас как влизат в казино и се развихрят. Шок и ужас.

Спа парти

Пак главните действащи лица са момите, барабар с бъдещата младоженка, които отиват на спа процедури, където им правят масажи, кални терапии, маникюр и не знаем още какви процедури с гадни, лепкави, смърдящи консистенции.

Еднакви рокли

Това е ужасно. На някои момински партита булката и нейните приятелки са облечени в еднакви рокли, като по този начин, влизайки в някое заведение, приличат на зле изфабрикувани клонинги.

Предизвикателства

Когато „сладките дружки“ на бъдещата булка я карат да прави нови и непознати за нея неща. Осигуряват ѝ скок с бънджи или летене с парапланер.

Наемане на лимузина

Много интересно, няма що! Да си наемат лимузина и да се връткат по улиците на града, показвайки се от прозорците и крещейки „Тя се омъжва утре“ или, ако идва от устата на булката: „Утре се омъжвам. Ще бъда булкааааааааааааааа“. Много му пука на някого.

Коктейли

И то женски коктейли. Седят цяла вечер и смучат едно Мартини, мислейки си, че са в „Сексът и градът“. Абе, никой не ви снима, момичета.

Алкохол, напиване, спомени, алкохол

Точно колко приятна гледка са една група пияни жени, знае всеки, който е виждал такива. В един момент са вече „на черешата“, правят какви ли не простотии, после започват да си спомнят за миналото, за бившите гаджета на проекто-булката, после пак пият и накрая трябва някой да поеме „политическата“ отговорност и да ги достави до къщите им, ако искат да има сватба, разбира се.

Източник: TruTv