Заляха бижутерия с фекалии

1
Добави коментар

Чисто нова бижутерия в Хасково се превърна в клоака посред бял ден, предаде Стандарт Нюз.

Наскоро откритият магазин за сребро, който се намира в един от тунелите на търговския център в Хасково,  беше залят с кофи с фекалии от двама непознати, свидетелстваха събственичките на обекта.

Те разказаха, че докато се суетели по подредбата на ювелирните артикули, в магазинчето влезли двама мъже с кофи, на които имало капаци. Те поискали да измият витрината на обекта, за което и получили разрешение.

Вместо да се запътят към изхода обаче, двоицата започнали да изливат съдържанието на ведрата, а от миризмата тутакси станало ясно, че става въпрос за изпражнения. Полята е и едната от съдържателките, другата останала непокътната от гнусотията. Злите езици обаче говорят, че вероятно именно за пощадената е било предназначено съдържанието от кофите. Наскоро съпругът й, който е един от собствениците на най-вървежните магазини за злато и сребро в Хасково, я спипал със свой приятел и мигновено подал молба за развод.

Заливането с фекалии сякаш се превърна в нова мода на отмъщение. Само за последните 6 месеца това е вторият подобен случай в областния град. Хем е достатъчно унижаващо, хем не са брои за голямо престъление, разсъждават зевзеците.

В случая със залятото бижутерийно магазинче полицията преглежда камерите на обекта и тези наоколо. Само от записа им могат да се разпознаят извършителите. Според свидетелите на случката те носели руси перуки.