Мълниезащита, мълниеприемници и гръмоотводи от Протект ООД

1
Добави коментар
Colibri13
Colibri13

 

Имате ли нужда от ефективна и надеждна мълниезащита? Търсите ли сигурни мълниеприемници с  изпреварващо действие и заземителни системи? А може би имате нужда от нещо по-обикновено като конвенционален гръмоотвод?

Добре дошли на сайта на Протект ООД. Ние ще ви предоставим най-висок клас средства за мълниезащита с изпреварващо действие, мълниезащитни материали и услуги. Тук можете да разгледате нашите каталози за осветление и мълниеприемници.

Мълниезащита

Ние от Протект ООД сме с дългогодишен опит в областта на електрическите, заземителни и мълниезащитни инсталации. Фирмата ни е сред лидерите на пазара за мълниезащита и свързани системи, като гарантира отлично качество на най-високо европейско и световно равнище. Ние предлагаме на нашите клиенти гъвкави и иновационни решения, които предоставят сигурност, надежност и безопасност.

Протект ООД е изключителен представител на търговската фирма Llamptech за територията на България по отношение на продажба и монтаж на мълниеприемници с изпреварващо действие S.T.A.R.®. Търговската фирма Llamptech е единствената оторизирана фирма от френския производител Foudretech да предлага цялата гама продукти за високонадеждна мълниезащита на международния пазар на подобен тип решения.

Осветление

Протект ООД търгува с български и вносни осветителни тела и диодно осветление – внос от Франция, Германия, Хонг Конг, Китай, Дубай, Турция. Към продуктовия асортимент в областта на осветлението, предлаган от фирмата, се включват и осветителни тела на фирми като Moree, ALUMINOR, СТО Lighting, Eglo, Esto, Flos и много други.

Проводници и окабеляване

Фирмата ни разполага с всички видове ел. кабели и проводници, електроапаратура – Schneider, ABB, Legrand, HYUNDAI, Eaton(Moeller), Chint, Elmark, ключове и контакти – GÜNSAN, Schneider и други електроинсталационни материали и решения.

Изберете мълниезащита, осветление, проводници или апаратура от Протект ООД Варна и осигурете своя комфорт, спокойствие и сигурност, както за себе си така и за вашите близки хора. През времето на нашата корпоративна история, в очите на нашите партньори и клиенти, ние сме се доказали като синоним на лоялност, отговорност и надеждност във всеки аспект от нашата работа.

Наши клиенти са компании, опериращи на пазара в почти всеки град в страната, сред които – София, Пловдив, Варна, Бургас, Разград, Силистра, Добрич, Шумен, Търговище и много други.