Семинар „Теория на Когиталността“ – Ивомир Димчев 2-ри Юни

1
Добави коментар

Семинар

„Теория на Когиталността“

Водещ семинара – Ивомир Димчев

2-ри юни 2013г. (неделя)

Време: От 9:00ч. До 18:00ч.

Адрес: Пловдив, ул. Булаир 1а, офис 3А (Тренинг Център АйДжей)

(На гърба на Технически Университет – Пловдив и Пловдивски Унивеситет) КАРТА

Семинарът е полезен за:

Практикуващи психолози
Психотерапевти
Физици и математици
Хора, занимаващи се с езотерични практики.
Всеки който иска да увеличи познанията си за пътищата към себе си.

Цел на семинара: Придобиване на базови навици и практическа опитност при навлизане по пътя към себе си. Първи стъпки за „четене” на информация от Когиталността.

Когиталност (от латинското „cogito”) означава мисловност в общ, глобален план. Теория на когиталността доказва, че светът и всички зависимости в него са продукт на мисловността – от най-малката частица до огромните вселени. Теорията е с уникални доказателства, комбинираща последните достижения от много области на науката с текстове и практики на древността, стремейки се към единението между тях. Целта на семинара е да трансформираме сами собственото си мислене по начин, който ни позволява да бъдем честни, истински, щастливи и благодарни за това, което… сме.

Теория на когиталността е не просто научно обосновано разбиране за света и нашето съществуване… Теория на когиталността е реален, практически път в и към себе си – път към откриването на красотата и смисъла, към осъзнаването на собствената ни значимост в цялото. Безкрайна стълба, извиваща се по спиралата на собствения стремеж към позитивност и щастие, следваща при-родата и нейните закони в хармоничната подредба на всичко съществуващо. Стълба, отвеждаща ни до това, което винаги сме търсили – намереното заявено СЕБЕ СИ… Стъпки, които водят до вярата, че онова, което мислим, е това, което се случва. Стъпки, които не са само за „избрани“. Всичко е възможно и с мисловността си сами творим света около нас. Осъзнато творене, което ни прави щастливи, вдъхновени и изумени от факта, че всеки „го може“, че… всяка пешка може да е цар…

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА “ТЕОРИЯ НА КОГИТАЛНОСТТА”

Откриване на семинара

І. Част: Същност на Теория на Когиталността 1. Илюзорна същност на сетива и материя – научни доказателства, филми и примери. 2. Вълни и взаимодействия (звук, светлина, гравитация…); образуване на холограми. 3. Хипотеза на Теория на Когиталността. Теория на относителността и зависимостта Пространство-Време в когиталността.

ІІ. Част: Код на безграничните възможности 1. Що е ДНК – последни открития на вълновата генетика (П. Гаряев). Доказателства на Антон Цайлингер. 2. Мисловни същности Аз и Его. Фенотип, генотип, околна среда. 3. Функции на полето на Егото. Случайна вариация на собствените мисли.

ІІІ. Част: Същност на  Егото според Теория на Когиталността 1. Етимология: Значението на думите – връзката структура на речта – ДНК. Влияние на емоциите. 2. Функции на Егото. Параметри за овладяване.

ІV. Част: Хармония по стълбата към себе си 1. Изборът: Свобода или Сигурност. 2. „Врати“ към хармонията в себе си – примерни упражнения (активиране на епифизата, сънища, регресия, Акашови записи). 3. Финално медитативно активиране на ДНК.

Закриване на семинара Кафе-паузите са около 20 мин., а обедната почивка 1 час.

Водещ семинара – Ивомир Димчев

Асистент на семинара – Еми Стойчева

Ивомир Димчев е физик по образование,. Автор е на „Черната книга“ (кандидатствал е с нея за Нобелова награда и е издадена в САЩ, Чехия, Австралия), „Бялата книга“ и „Теория на когиталността“. Той издаде бестселърите на Джон Кехоу у нас и го покани да изнесе семинари в България през 2010 г. и 2012 г. Собственик е на „Феникс Дизайн“. Баща е на пет деца. Най-големият му син умира на 16 г. от левкимия през 2004 г.

Ивомир е създател на Теория на когиталността, която дава отговор на редица въпроси за това кои сме ние, какъв е смисълът на човешкия живот, какво представлява Вселената и как с мислите творим  реалността си. Когиталността е глобалната информация за всичко – неограничена мисловност и енергия, която изгражда всичко около нас. В този план Теория на когиталността твърди и доказва, че всичко в заобикалящата ни действителност е мислещо. И всичко в света е продукт на мисловността – от най-малката частичка до необятната Вселена. Мислят дори тревичките, дърветата, кристалите. Земята също е мислещо енергийно поле. Древните Упанишади са казали „Когато се откъсне тревичка, цялата Вселена потръпва.“ Затова с мислите си можем да формираме своята реалност и каквото мислим, това ни се случва.

 

ЦЕНА:  89 лева
Всички платили до 29-ти Май – Промоция:  55 лв.
От 30 до 1-ви Юни и плащане в деня на семинара – 89 лв.
Включва персонални учебни материали.Wi-Fi интернет, две кафе-паузи /Чай, кафе и минерална вода/
Oграничени места!
ЗА ЗАПИСВАНЕ:
тел. 0896 674 900 / 032 58 28 13 / [email protected]

 

Метод за плащане:

♦Банков път

Данни за превод:

Получател: Интернет Медиа Груп ООД

IBAN: BG53PRCB92301036118714

BIC: PRCBBGSF

Банка: ProCredit Bank

Oснование за превод: Семинар 0206

♦Наложен платеж

♦Плащане в офис!

(Тренинг Център АйДжей си запазва правото да промени датата на провеждане на семинара при незаписване на минимума от 8 човека)