Банските на лято 2013

30
Добави коментар
hobbybg
hobbybg

Мода

Банските костюми за тази година са много различни от повечето господстващите дизайни досега. На мода са смелите щампи, които подчертават женствеността и ни карат да се чувстваме невероятно обаятелни. Открийте богинята в себе си и изберете някой от тези ужасно сладки бански.

1. Принт с розово

Наситено розовият цвят, ярките принтове и силният акцент върху презрамките правят този бански костюм страхотен за лятото. Осмелете се да поиграете плажен волейбол с него и ще привлечете всички погледи върху себе си.
 

2. Двуцветен бански

Ще обикнете този бански още от мига, в който го видите – той е семпъл, но в същото време невероятно женствен. Удобен е, но в никакъв случай не изглежда старомоден. Идеята на този тренд е простата комбинация от два цвята, което е напълно достатъчно, банският да привлича вниманието, без следа от никакъв кич. Всяко момиче трябва да  има един такъв бански, семпъл и стилен, пък било то и само като резервен.
 

3. Точки и животински принт

Точките и животинските принтове от години властват в модата, вече са и в банските. Даже тук решението е невероятно смело – комбинация от двата. Колкото и на вид несъвместими да изглеждат тези два принта, в комбинация с ярки цветове и под парещото слънце, един такъв бански костюм всъщност е доста шик. Изберете цветове, които контрастират  на цвета на кожата ви.
 

4. Винтидж

Ако сте малко по-скромна и затворена или просто харесвате винтидж модата, изберете този стилен бански с ретро привкус. И уверяваме ви, няма да сте единствената, нито пък ще изглеждате старомодно. Добрата новина за любителките на боксерките е, че те отново са на мода и спокойно можете да забравите за бикините. Изборът на такъв ретро бански костюм е чудесен вариант, който ще подчертае извивките ви, а в същото време ще ви на какара да се чувствате невероятно комфортно.
 

5. Къдрици

Къдриците по банските са тотален хит това лято. Всякакви панделки, набори и финтифлюшки са добре дошли. Даже и на дупето!  Те придават на собственичката си невероятно секси вид, без да излагат на показ много от тялото й. Този стил подхожда както на по-закръглените дами, така и на стройните момичета като в единия случай прикрива формите, а в другия – придава обем. Страхотно, нали?
 

6. Много украшения

В много от банските костюми тази година преобладават различни декорации и украшения, които обещават да подобрят плажната ви визия. Скъпоценни камъни, мъниста, кристали, дантели и ресни – този стил е хит това лято. Ако оригиналността е втората ви природа, този тренд е точно за вас.
 

7. Цветни танкини

Банските танкини и този сезон продължават да са хит сред плажните костюми. Сега те са украсени с флорални щампи, което ги прави още по-предпочитани. Танкините са подходящи за жени с всякакви фигури и цвят на кожата. С тях ще изглеждате женствени и ще се чувствате секси.

Vernis Couture Effet Gel е новата колекция от лакове за нокти от известната марка. Компанията е&nbspповече

Jardin de Camélias е новата грим колекция на една от най-популярните марки в света. Всяка&nbspповече

Плисе макси и миди.

Плисираната пола е невероятен хит през тази пролет. Късата пола&nbspповече