Анджелина Джоли в ролята на живота си

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Анджелина Джоли в ролята на живота си

Снимките на филма ще започнат през 2014 година

Американската актриса Анджелина Джоли не веднъж е разказвала за специалната връзка, която тя е имала с майка си Маршелин Бертран. Борбата на майка й всъщност е била една от причините Анджелина да се реши да се подложи на двойната мастектомия (подробности можете да видите във видеото по-долу). Френската актриса Маршелин Бертран загуби тежката битка срещу пака и почина през 2007 година.

Маршелин Бертран и малката Анджелина Джоли

Носителката на редица награди, сред които е и един Оскар, ще изиграе най-важната роля в живота си – тази на майка си. Филмът посветен на Маршелин Бертран ще продуциран от План Би, компанията за филмопроизводство на Брад Пит, пише БЛИЦ. Снимките за филма са планирани да започнат през 2014 година. Очаква се датата на премиерата на филма да бъде обявена след като работата по него започне.
Майката на Джоли е известна с хуманитарната си дейност. Маршелин Бертран е помагала на афганистански бежанци и е послужила за пример и вдъхновение на дъщеря си. Припомняме, че самата Анджелина има шест деца, от които три са осиновени. Анджелина Джоли не веднъж е наричала майка си въплъщение на добродетелта и разкрива, че според нея тя е била не само по-добра майка от самата нея, но е била най-добрата майка.

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=YK2iMYpZcwM

Клюки.вс препоръчва и: