Набираме оптимисти и им подаряваме бира Ариана

13
Добави коментар
pgp

За да се включи в Играта, участникът трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу: Да хареса Facebook страницата на Ариана;

Да приеме Facebook приложението;

Да отговорят правилно на въпросите в анкетата и да споделят на стената си.

Всеки потребител отговорил правилно на въпросите от анкетата и споделил на стената си участва в томбола за съответния ден.

Всеки ден от срока на Играта ще бъдат теглени на случаен принцип чрез томбола по 10 участници, изпълнили условията, които ще спечелят един стек бира Ариана (6 х 0,5 кен).

Печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез електронно съобщение на email адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. За да получат своята награда, те трябва да отговорят на него, като представят трите си имена, адрес за доставка и телефон за обратна връзка в рамките на 30 дневен срок.

Един потребител има право да получи една награда.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 35 работни дни от датата на посочване на трите си имена, актуален адрес и телефон от страна на печелившия.

За да получи наградата си, печелившият участник трябва да посочи данните си за доставка във електронната форма, изпратена му на email адреса, който използва за вход в социалната мрежа Facebook.

Краен срок за участие: 31 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.