Валери Симеонов: Сидеров е с психични отклонения, няма как да обясни любовта с ДПС

15
Добави коментар
rhp
rhp

Още по темата

Журналист осъди Сидеров, запорират заплата му

2013-12-20 15:03:17

Този парламент да си ходи – мутрите му сложиха печат

2013-06-10 08:15:19

 Агресията на Волен Сидеров срещу репортер на телевизия САКТ не може да бъде приета по никакъв начин за нормална реакция.

Тя говори за сериозни психически отклонения. Трябва да се въведе психо тест за всички, които влизат  в парламента  Хора с отклонения не могат да представляват национални интереси. Това обяви пред Faktor.bg шефът на СКАТ Валери Симеонов, който е и лидер на неуспялата да премине бариерата от 4% партия НФСБ.

 Да налетиш на журналист е кощунство. Волен има сериозно разминаване с реалността, той живее във въображаем свят и смята, че всички трябва да му правят комплименти и подаръци. Този човек е със сериозни проблеми. Вижда се, че е пуснат по ледената пързалка, защото няма как логично да обясни че играят заедно с ДПС в отбора на БСП. Сидеров няма решение за измъкване от малоумните си обещания за пенсии  от 500 лв. и заплати от 1000 лв. Тези безумни обещания  ще му висят като дамоклев меч, посочи още Симеонов.

Днес малко след старта на новия парламент, атакисти и Сидеров нападнаха репортера на СКАТ Теодор Ангелов. Журналистът се оплака, че Сидеров го е ударим в корема, а всички българи видяха истерията на атакистите, които искаха съд и извинение, че Валери Симеонов обидил електората им и ги нарекъл малоумници.