Intex Надуваем басейн Easy Set 366×76 756420

1
Добави коментар

Ширина 366 см; Височина 76 см
Капацитет /80%/ – 5621 L
Без филтрираща помпа: 220 – 240 V

Тегло с транспортната опаковка – 12,500 кг

Инсталацията му отнема само около 10 минути. Надуйте пръстена в горната част на конструкцията и остава само да налеете вода в басейна. Според нивото на запълване се издига и надутия пръстен. Благодарение на патентованата технология Super-Tough, стените на съоръжението са с изключителна здравина и устойчивост. Те са изградени от три слоя, два са от висококачествен винил, а третия (външния) е от полиестер. Винилът е издръжлив на удари, разтягане, триене, не му влияят слънчевите лъчи, а полиестерното покритие способства за повишената здравина на цялото съоръжение.

Изливането на басейна няма да бъде проблем, защото има изпускателен клапан, който можете да съедините с градински маркуч и да полеете цветята например. При инсталирането на басейна не е необходима предварителна подготовка на терена.

Да притежавате личен басейн на всяко място, на което пожелаете е достъпно за всеки. Сега с един клик може да осъществите детската си мечта или да зарадвате малчуганите от семейството. Надуваемият басейн Intex Надуваем басейн Easy Set 366×76 756420 е изработен само от вискокачествени материали, които гарантират вашата сигурност и комфорт.