Васил Нанков – частен учител по химия в гр. Пловдив

1
Добави коментар

Васил нанков – частен учител по химия
Частен учител по химия за кандидат-студенти в МУ-Пловдив

Здравейте. Казвам се Васил Нанков. Завършил съм ПУ „Паисий Хилендарски“ през 1998г., специалност „Химия и физика“ с образователна степен „Магистър“.

Вярвам, че всеки човек си има уникална дарба. Моята се състои в обясняването и популяризирането на химията като наука. Занимавам се успешно с подготовка на кандидат-студенти за МУ-Пловдив и другите Медицински университети в страната. Също така подготвям ученици за тест SAT-2 за колежите в Америка, както и за матурите по химия.

За мен основната цел е кандидат-студентите да се научат да решават проблеми, развиващи тяхната логика, а не само и единствено заучаване на учебния материал. Затова при мен уроците винаги са били индивидуални, а цената е достъпна (всеки урок е с продължителност два астрономически часа и е с цена 40 лв., като на повечето места с индивидуални уроци цената е спекулативно завишена до 60-80 лв. за посоченото времетраене). Това ме прави предпочитан и успешен преподавател за много кандидат-студенти, които изпитват трудности с химичната наука, защото всеки един кандидат е уникален казус, по който се стремя да работя максимално успешно.

Автор съм на логически задачи по органична химия, които са конкретно свързани с кандидатстването в МУ-Пловдив, но могат да се използват и за другите Медицински университети, за олимпиади  и състезания по химия, за ученици от паралелки със засилено изучаване на химия.