Защо трябва да посещавате частни уроци по химия при кандидатстване в МУ-Пловдив

1
Добави коментар

Защо да ходим на частни уроци по химия?
Научете как протича един урок по химия с мен

Уроците по химия са важна и неотменна част при кандидатстването във всички Медицински университети. Целта на обучението по химия е изграждането на личности, които не се спират пред трудности и за които няма невъзможни неща в забързания ритъм на съвременното общество.

Основната максима, към която се придържам, е: Знанието е натрупване на факти, а мъдростта е използуването на знанието. Без факти няма знание, а без знание няма мъдрост.

Поради високата степен на сложност и спецификата на кандидатстудентския материал, изискваща максимална концентрация, както от ученика, така и от преподавателя, аз съм привърженик на некомерсиалния подход в обучението- индивидуални уроци по химия, при които винаги се съобразявам с нивото и индивидуалните способности на учениците. По тази причина постигам 100% успеваемост  при кандидат-студентите за Медицински университет-Пловдив, включително и за ученици, неразбиращи химичната наука в училище.

Следя всички новости и ежегодно актуализирам темите и задачите по химия. Логическите задачи по органична химия, които се решават в курса на обучение, са мои и са измислени така, че кандидатите да не изпитват никакви трудности на изпита по химия, който включва две подобни задачи.

Не използвам сборници с готови задачи, защото изпита по химия в МУ-Пловдив е по-различен от изпитите в другите Медицински университети и задачите от сборниците нямат общо с тези за изпита.

Не правя компромиси с нивото на обучение: Човек, когато прави компромиси, винаги губи/Ъ.Хемингуей/, но заедно в обучението ще успеем.