Спечели прахосмукачка Dirt Devil Robot EVO1 от дяволски яката игра и още награди

14
Добави коментар
pgp

За участие в Промоцията всички потребители трябва да натиснат бутона “like” на страницата на Dirt Devil Bulgaria във Фейсбук и да се регистрират, като попълнят своето име, фамилия и валиден e-mail адрес в електронния талон за регистрация или да приемат приложението на Facebook, след което трябва да отговорят правилно на въпросите с три възможни отговора.

Тази регистрация и потвърждението й гарантират включването на регистрирания.

Всеки потребител има право само на една регистрация за участие в промоцията.

Голяма награда: 1 брой Dirt Devil Robot EVO1

Малки награди: 1 брой Dirt Devil Popster 2 броя Dirt Devil четки 6 броя Dirt Devil (плюшени дяволчета)

Голямата награда и малките награди ще бъде изтеглени на 4 юни 2013 година и така ще приключи играта.

Промоцията включва избор на Участник,  определен чрез принципа на томболата, който печели голямата награда („Печеливш участник”) и на 9 на брой други, които печелят малки награди. Определянето на печелившите за голямата и малките награди ще бъде извършвано в края на играта. Ако един участник спечели голямата награда, той няма да може да спечели друга малка награда.

Печелившият участник получава наградата си на предоставения от него адрес, по куриер, до 30 работни дни от получаването на съобщение на e-mail адреса, който са предоставили на фен страницата Dirt Devil Bulgaria във Фейсбук,  че са спечелили.

Краен срок за участие: 03 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.