Consumer Reports: Galaxy S4 е най-добрият Android телефон

1
Добави коментар
Profit.bg
Profit.bg

Consumer Reports: Galaxy S4 е най-добрият Android телефон

22 май 2013 | 11:17

8010

Последният модел смартфон на най-големия световен производител – Samsung (Galaxy S4), бе обявен за най-добрия в класа си от изданието Consumer Reports.

Това не е първото изследване, в което моделът е сочен като един от най-добрите смартфони, продавани в момента.

До този извод се е стигнало след серия от тестове, както и сравняване с останалите модели в направления, като лесно ползване, дисплей, преносимост, живот на батерията и качество на разговорите. Моделът на Samsung оглави подредбата само месец след излизането си на пазара.

Предишният водач в класацията бе моделът на LG – Optimus G. Предлаган само за 100 долара с двугодишен договор в САЩ, моделът е с 4.7-инчов дисплей, като се задържа на върха на класацията на Consumer Reports няколко месеца.

В момента моделът на LG заема второто място на най-добрите смартфони, следван от HTC One.

В класацията на най-добрите смартфони, според изданието, следват Samsung Galaxy S3 и чак тогава идва редът и на модела на Apple – iPhone 5.

Подобно на останалите модели смартфони, и при Galaxy S4 се наблюдава средно качество по отношение на разговорите, жертва – доста често наблюдавана в сектора. Като друг недостатък на модела е посочена липсата на достъп до телефона с „едно натискане“.

Не особено добре се представя той и по направление на преносимостта му.

Като някои от най-добрите спецификации на модела се споменават 5-инчовият екран с възможност за работа в няколко прозореца едновременно, както и вградените infrared функционалности.

Според доклада камерата на Galaxy S4 е „сред най-добрите телефонни камери по отношение на качество на заснемане“.

Моделът е продължение на изключително успешния S3 от изминалата година, като от компанията производител възлагат големи надежди за нови рекордни продажби за устройството.

Вижте още как да си изберем смартфон

Етикети:

смартфони,
galaxy s4,
телефони

2 харесват тази статия

0 не харесват