Екскурзия до сензационните Босненски пирамиди

1
Добави коментар
lubopav
lubopav

Поради големия интерес има ВТОРА ЕКСКУРЗИЯ от 25 юни /има още ограничени места/

ЕКСКУРЗИЯ ДО СЕНЗАЦИОННИТЕ БОСНЕНСКИ ПИРАМИДИ
/организирана от Искра Банкова и Валя Димитрова/

По пътя на българските богомили през Босна и Херцеговина, Черна гора, Хърватия

ШЕСТДНЕВЕН СПЕЦИАЛЕН ПЪТУВАЩ СЕМИНАР

СРЕЩА СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯ ИМ ОТКРИВАТЕЛ АМЕРИКАНСКИЯТ ПРОФЕСОР Д-Р СЕМИР/САМ ОСМАНАГИЧ

***
РАЗГЛЕДАЙТЕ КАРТИНИ И ВИДЕО СЛЕД ТЕКСТА!!!

***
ЦЕНА: 380 ЛВ.
ЗА ЗАПИСВАНИЯ :
Туроператорска агенция “Травелмания – Данитравел”- София
Адрес: ул. Врабча № 2; Телефони: 02/9867875
GSM 0888535596 и GSM 0877535596 ; e-mail: [email protected]

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: за запазване на място в екскурзията- депозит – 30% от пакетната цена в офиса или по банковата сметка на фирмата “Травелмания” – Алфа банк.
Банкова сметка в лева: BG13CRBA98981230016859 ;
доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.

***
Топ новината за съществуването на уникалните пирамидални съоръжения в сърцето на Балканите, изстрелва проф. Сам Османагич и неговото откритие във фокуса на световните медии: CNN, ABC, European TV, BBC, National Geographic channel.
ЦЕНА 380 лв. за шест дни-вижте по-надолу подробности!!!

БОСНЕНСКИТЕ ПИРАМИДИ-НАЙ-СТАРИТЕ НА ПЛАНЕТАТА!!!
УНИКАЛНОТО СВЕТОВНО ОТКРИТИЕ НА ПРОФЕСОР СЕМИР ОСМАНАГИЧ ЩЕ НИ ОТКРИЕ НЕВИЖДАНИТЕ ТАЙНИ НА ИЗВЪНЗЕМНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ, ЩЕ УСЕТИМ СТРАННОТО ЛЕЧЕБНО ИЗЛЪЧВАНЕ ВЪТРЕ В ПИРАМИДИТЕ И ЩЕ СЕ ДОКОСНЕМ МОЖЕ БИ ДО КОСМИЧЕСКА ЗАГАДКА? ЩЕ ПРЕНАПИШЕ ЛИ ИСТОРИЯТА ТОВА ОТКРИТИЕ?

“СЛУЧАЙНО” ЛИ БЪЛГАРСКИТЕ БОГОМИЛИ СА ОСНОВАЛИ В БОСНА ПЪРВАТА БОГОМИЛСКА ДЪРЖАВА БЛИЗО ДО ПИРАМИДИТЕ???
ПО ПЪТЯ НА БОГОМИЛИТЕ ЩЕ МИНЕМ ЗАЕДНО!

Организатори Искра Банкова и Валентина Димитрова с партньорството на
туроператорска агенция “Травелмания – Данитравел”- София

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ, ТЪЙ КАТО ЕКСКУРЗИЯТА-СЕМИНАР Е СЪС СПЕЦИАЛЕН МАРШРУТ И СПЕЦИАЛНИ ХОРА С ДУХОВНИ ИНТЕРЕСИ, А НЕ СТАНДАРТНА ЕКСКУРЗИЯ!

***

ЩЕ УСЕТИМ И ИЗСЛЕДВАМЕ ЕНЕРГИЯТА И ДУХОВНИТЕ ИЗЛЪЧВАНИЯ НА ПИРАМИДИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И СВЕТА
Откритието на босненския професор Семир Османагич е на път да пренапише световната история.
Учени твърдят: „Учебниците по история ще трябва да се променят, поради съществуването на босненските пирамиди и тяхното датиране.“
Професор твърди, че тези съоръжения са с хиляди години по-стари от египетските пирамиди.
Няколко часа път от София ни делят от най-епохалното археологическо откритие в света за всички времена, за което все още малко българи знаят. Именно по тези земи наоколо са се заселили българските богомили след прогонването им от България. Дали е случайно това?

Учените все още не са се произнесли окончателно коя европейска култура е създала тези феноменални съоръжения и дали ги е строила човешка ръка или извънземна цивилизация. Защото в тези пирамиди няма никакви артефакти-нито една следа от скелети на животни, хора, от сечива или дървени или метални останки, но пък феномените в тях са повече от загадъчни и смайват със своята изумителност!
Това откритие трудно се вписва в досегашните схващания за най-древната история на цивилизацията не само на Европа, но въобще на света. То предизвиква световни дискусии и ожесточени спорове, защото е на път да пренапише отново човешката история. Десетки хиляди туристи от цял свят се стичат към Археологически парк „Босненска пирамида на Слънцето“ във Високо-местност на 20-тина километра от Сараево.

***
ПОСЕЩЕНИЕ НА ПИРАМИДИТЕ И ВЛИЗАНЕ ВЪТРЕ С ВОДАЧ ПРОФЕСОР ОСМАНАГИЧ

ШЕСТ ДНИ ПО ПЪТЯ НА БОГОМИЛИТЕ В БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА С ЛЕКЦИИ, БЕСЕДИ, ФИЛМИ И БОГОМИЛСКА МУЗИКА!

ПРЕДВЕСТНИЦИТЕ НА РЕНЕСАНСА В ЕВРОПА СА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОМИЛИ

Разходки из най-красивите градове на Адриатическата Ривиера – КОТОР, БУДВА, ДУБРОВНИК!!!

***
НЕОБИЧАЙНО ПЪТУВАНЕ С НЕОБИЧАЙНИ ХОРА И СРЕЩИ.
ПЪТУВАНЕ СРЕД ДИВНА ПРИРОДА С БЕСЕДИ, ФИЛМИ, ЛЕКЦИИ, СПЕЦИАЛНА МУЗИКА И СПЕЦИАЛНИ ХОРА.
РАЗХОДКИ ПО ПРИКАЗНИ МЕСТА. ГРАДОВЕ ОТ ВАШИТЕ СЪНИЩА. МИСТИЧНИ СРЕЩИ СЪС САКРАЛНИ ПАМЕТНИЦИ.
ДУХОВНОСТ, ДРЕВНА КУЛТУРА, БОГОМИЛСКА ФИЛОСОФИЯ И МЪДРОСТ-ДО ТОВА ЩЕ СЕ ДОКОСНЕМ В ЕДНА СПЕЦИАЛНА ЕКСКУРЗИЯ-СЕМИНАР ЗА СПЕЦИАЛНИ ХОРА С ДЪЛБОКИ ИНТЕРЕСИ КЪМ ЧОВЕШКИЯ ДУХ!

***
ЩЕ СИ ГОВОРИМ ПО ПЪТЯ ЗА ПОСЛАНИЯТА НА КАТАРИТЕ, В ПРЕВОД „ЧИСТИТЕ „ И ТЕХНИЯ ГРАД КОТОР.
ЩЕ ПОСЕТИМ БОГОМИЛСКИЯТ НЕКРОПОЛ-СКЪПОЦЕННО НАСЛЕДСТВО НА ЕДИНСТВЕНАТА БОГОМИЛСКА ДЪРЖАВА В СВЕТА В БОСНА.
КАКВА Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ФИЛОСОФИЯТА НА СУФИТЕ И БОГОМИЛСТВОТО?
АВТЕНТИЧНО СВЕТИЛИЩЕ НА СУФИ СРЕД ГИГАНТСКИ СКАЛИ И УДИВИТЕЛНО МОЩНА РЕКА.
ПО ПЪТИЩАТА НЕ САМО НА ИСТОРИЯТА, НО И НА КОСМОСА ВЪТРЕ В НАС!
ЗАПОВЯДАЙТЕ, АКО СТЕ С ИНТЕРЕСИ, БЛИЗКИ ДО НАШИТЕ, МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.

http://www.ezoterikabg.com/tajni-i-zagadki/energijna-geografiya/po-sveta/bosnja/item/451-prof-semir-osmanagich

КРАТКА ПРОГРАМА:

ОТ 28 май, вторник, до 2 юни и ВТОРА ЕКСКУРЗИЯ от 5 ЮНИ до 9 ЮНИ

КРАТКА ПРОГРАМА-МАРШРУТ
1 ден Тръгване от София на 25 юни, вторник вечерта, в 20.00 ч. Място-площадът пред централна гара, автогара „Сердика”! Нощен преход с лицензиран автобус по маршрут София-Нови Пазар-Подгорица-Будва. Почивки по пътя, лекции, беседи, дискусии, специални научни филми и специална музика.

2 ден Пристигане сутринта към 10.00 ч. обиколка и разходка в град Будва с екскурзовод на руски, тръгване към хотела и настаняване в старата част на хотелски комплекс Лайтхаус – хотел „Металург” ** в красивия град на морето Херцег Нови в Черна гора. Почивка, свободна програма, при хубаво време плаж на морето. Разходка. Вечеря.

3 ден Закуска в хотела между 8.00 ч. до 9.30 ч. Отпътуване към Котор. Разходка с екскурзовод на руски език и разглеждане. По желание разходка с корабче из Которския залив -10 евро. Връщане в град Херцег Нови в хотел „Металург” **. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 ден Ранна закуска в хотела от 7.00 ч до 7.30 ч. Отпътуване към великолепния Дубровник. Разходка с беседа на екскурзовод на български език. Отпътуване към прочутия гр. Мостар. По пътя спиране за разглеждане на единствения в света богомилски некропол при Радмиля. Посещение на Текето- суфи светилище при извора на река Буна в Благай/Благаж, близо до Мостар, вековно сакрално място на дервиши. Пристигане в Мостар. Настаняване по двойки и тройки в живописен семеен хотел Мостар IN **. Пешеходна обиколка с беседа. Свободно време. Нощувка.

5 ден Ранна закуска между 7.00 ч. до 7.30 ч. Отпътуване към Сараево. Настаняване на
багажа в „Гранд хотел***Сараево”. Тръгване с автобуса към местността Високо, където са Босненските пирамиди. Разглеждане с водач. Връщане в Сараево. Автобусна обиколка на Сараево с екскурзовод. Посещение на старата част на Сараево и пазара. Свободно време. Връщане в хотела.

6 ден Ранна закуска между 7.00 ч. и 8.00 ч. Тръгване към България. Пристигане към 22.00 ч. на същото място, от което е осъществено тръгването.

ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА 380 ЛЕВА ЗА ШЕСТ ДНИ, ЧЕТИРИ НОЩУВКИ, ЧЕТИРИ ЗАКУСКИ И ДВЕ ВЕЧЕРИ, С БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ, ДИСКУСИИ, ФИЛМИ И МУЗИКА.

Проф. д-р Сам/Семир Османагич-археолог, откривател и мечтател!

Тези три думи са само основата, върху която една уникална личност изгражда и променя не само своя живот, но и този на родината си, както и учебниците по история на света. Откривателят на босненските пирамиди е роден в Босна, на 1 юни, 1960 г., зодия Близнаци.
Завършва всички основни степени на своето образование в Сараево. Учи социология, политически науки, история, икономически науки.
Бизнес кариерата на проф. Семир Османагич започва през средата на 80 – те, в металургичния гигант United Metal Industry, в Сараево. През 1989 основава собствена компания и малко по – късно заменя Босна с Америка. Там го наричат Сам, а животът му започва да тече между две държави, две реалности и две култури – днес археологът, писателят, бизнесменът, преподавателят, живее и работи между Хюстън и Високо. Разкопките в долината на пирамидите и тяхното проучване се превръщат в дело, смисъл и верую на живота му.
Автор е на 10 книги, посветени на древните цивилизации и пирамидите в света. Издадени са в САЩ, Турция, Хърватска, Естония, Босна и Херцеговина. На основата на “Цивилизациите преди официалната история“ продуцира 14 сериен документален филм “В търсене на загубената цивилизация“.

***

Преподава антропология в Американския университет в Босна.
Босненския Индиана Джоунс определя организирането и провеждането на археологическите разкопките във Високо до край като мисията на живота си!
Вярва, че откритието му ще доведе не само до пренаписване на човешката история, но и ще даде на съвременна цивилизация ключ към нов еволюционен избор.