Избрани маркови парфюми в BG PARFUMI

1
Добави коментар
krparvan
krparvan

В сайта се предлагат само оригинални маркови парфюми с гарантирано качество!!!

Естествено е всеки да търси по-евтината стока, дори когато става въпрос за компромис с качеството, но как да сме сигурни за качеството когато гледаме просто снимка в сайт, как да разберем този парфюм наистина струва ли си парите които ще трябва да дадем за неговото закупуване?

Така, нека да започнем първо в нашият онлайн магазин ние предлагаме маркови аромати, марките можете да видите лесно като минете с мишката върху „Марки“ в шапката на сайта. Освен това ние предлагаме и тестери, тестерите са с по-високо качество и затова и цената им е такава, всъщност това не е съвсем вярно, просто доставната им цена е доста по-висока и затова не можем да предложим по-ниска цена, обаче това не означава, че нашата цена е висока, дори напротив, смея да твърдя, че ние предлагаме едни от най-евтините тестери на пазара, като качеството е същото.

По надолу в тази страница ще се опитам да включа всичко дотук, а и още много интересни факти около онлайн магазините продаващи козметика и какво ли още не и как да преценяваме кой парфюм си струва.

Нека сега да погледнем още какво сме ви подготвили в тази статия:

 

Оригиналните аромати, и в конкретният случай оригиналните маркови парфюми са една доста скъпа и луксозна стока, която няма как да бъде продавана без реклама, интересен дизайн и естествено гарантирано качество. Обаче всяко едно от тези неща прави оригиналните ухания все по-скъпи и по-скъпи, а отнесени към нашият стандарт дори непосилно скъпи за доста хора, ако мога така да се изразя. Дори стойността за получаването на крайният продукт да не е особено висока, крайната стойност на този тип козметика е както казахме висока, скъпа и за някой хора непостижима.

Отговорът на BG PARFUMI.

Конкретно на въпроса отговора е двузначен, може и да има оригинални парфюми на такива цени, но няма как някой да ги продава на тези цени, защото производителите не биха направили такава цена. Защото няма да са на печалба и второ няма да е рентабилно да развиват бизнеса си по този начин, а уви в днешно време бизнесът за големите компании е по-важен от възможностите на техните клиенти.

Евтини парфюми.

Ако все пак намерите място където продават „100% оригинални парфюми“ на много по-ниски цени от пазарните, бъдете сигурни лъжат ви. Ние не твърдим, че продаваме най-хубавите маркови парфюми и тестери, със сигурност има и по-хубави но цената им е над 6 пъти по-висока, ние твърдим, че предлагаме най-доброто качество за тези пари!

Оригиналните ухания се различават в приемливи граници по два основни параграфа от предлаганите в каталога ни. Единият е трайност, а другият цена.

Разлика в трайността на парфюмите

По начало сравненията са доста относителни и не са правопропорционални за всички аромати които се предлагат в онлайн магазините. Основната разлика в трайността между парфюмите е 60% по-висока продължителност на уханието в полза на оригиналните, затова внимавайте при избора си на парюм.

Парфюмите без значение били те тестери или оригиналн се делят на няколко вида по отношение на концентрацията на парфюмни масла в композицията си. Останалата част от съдържанието на парфюма е или специална парфюмна вода или алкохол. Също така се делят и на три основни типа по отношение на групата която таргетират, а именно мъжки парфюми, дамски парфюми и унисекс които са подходящи и за двата пола.

Pure Perfume – Всички ухания с това означение, понякога срещано и като „Парфюм екстракт“ имат процентно съдържание на парфюмни масла около 20-40%.

Esprit de Parfum – Или така наричаният още „Жив парфюм“ (ESdP), неговото съдържание на масла е от 15-30%.

Eau de Parfum и Parfum de Toilette -Те са едни от най-разпространените форми на концентрация, за абривиатура се използват (EdP) и  (PdT), тяхното количество на масла в композицията на парфюма е 10-20%

Eau de toilette – Тази форма на парфюм е още по-разпространена, заради по-ниската си цена и по широкото приложение. Най-често съдържанието на композитните масла в състава на парфюма е око 10-15%

Колкото по-високо е съдържанието на ароматни масла толкова по-продължително стои парфюма след като е нанесен и толкова по интензивно е уханието му, това обаче зависи също и от самите съставки (нотки) в композицията на парфюмът.  В зависимост от тези нотки парфюмите се делят на още няколко групи.

Цитрусови нотки – тези аромати използват есенции добити от свежи цитрусови плодове, парфюмите с преобладаващо цитрусови нотки са подходящи за топлите сезони.

Цветни нотки – ароматите с цветни нотки са романтични и чувствени, подходящи за през деня, за топло и прохладно време

Плодови и зеленчукови нотки – както името подсказва тези аромати ни напомнят за ароматните ни плодове като , ябълки, ягоди, малини и много други, те са свежи и приятни.

Бели Цветни нотки – те са подкатегория на цветните нотки.

Зелени нотки – зелените нотки са нотки на различни видове треви, ухаят на свежо и носят пролетно настроение. Подходящи са за по топло време.

Водни нотки и напитки – нотките им са много свежи, подходящи за лятото.

Сладки и апетитни нотки – тези аромати са много екзотични и стилни, използват се в широк кръг от парфюми и концепции.

Пикантни – уханията от този тип могат в някои отношения да ви напомнят за кухнята на „Мама“, но в много по чист, хигиенизиран вариант, не казвам, че майка ви не си почиства кухнята просто тази обстановка е най-близкият вариант за тези ухания който мога да се сетя. Представете си мириса на солта когато се доближите до солницата, само че представете си да няма други аромати около вас… Това са пикантните нотки. Тази категория обхваща почти всичко като започнем от подправките които използваме в ежедневието си като черен пипер, джинджифил и стигнем до по екзотичните като анасон

Дървесни – дървесните нотки се използват в почти всички парфюмни композиции днес, те носят тежестта, посланието на аромата и омекотяват по-острите черти на есенцията.