Microsoft представи невероятната игрова конзола Xbox One

1
Добави коментар

Microsoft представи новата игрова конзола Xbox One. От компанията наистина са се постарали.

Xbox One може да ви бъде напълно достатъчно забавление за свободното време. Обединява в себе си игри, телевизия и мултимедийно съдържание. Благодарение на съпътстващото я устройствот Kinect тя ще може да бъде управлявана с жестове и гласови команди.

Конзолата притежава 8GB оперативна памет, 500GB твърд диск, 8-ядрен процесор, Blu-ray оптично устройство, HDMI вход и изход, USB 3.0 и Wi-Fi. Има операционна система, която е базирана на ядрото на Windows, това обяснява приликата на основния интерфейс с Windows 8. Освен това с  Xbox One може да използвате две приложения едновременно. Така много лесно може да гледате филм и да сърфирате в интернет например. Може да използвате и skype,  като са достъпни и групови разговори.

 Подобрения Kinect  може да отчете дори пулса на потребителя, докато тренира с някое спортно приложение.  Открива много повече точки на тялото за по-точна преценка. Дори в изцяло тъмно помещение работи безотказно. Xbox One може да бъде управлявана и от таблет или смартфон.

Очаква се конзолата да бъде пусната на пазара по-късно тази година. Цена не се съобщава. За нея най-напред ще бъдат издадени игрите Watch Dogs и Assassin’s Creed 4: Black Flag.

Снимка: Microsoft

Теми: Assassin’s Creed 4: Black FlagKinectMicrosoftWatch DogswindowsXboxXbox Oneджаджиигрова конзола

Facebook

Google+

Twitter

Ако някой запомни костюма, а не усмивката ти, значи не си се усмихвал достатъчно. — Хорас Джаксън Браун