Плочки за Баня – Облечете Банята в Стил

1
Добави коментар
zadoma
zadoma

Влизайки в сезона на ремонтите, може би сте решили да ремонтирате банята си. А от къде да се започне?! Вероятно от избора от вида на плочки за баня и техните цветове и дизайн.

Плочките за баня се делят основно на:

Фаянсови плочки – подходящи единствени и само за стената.

Теракот – могат да бъдат използвани както за пода, така и за стените, но са подходящи за единствено за закрити помещения.

Гранитогрес – той е най-универсалната плочка, който е подходящ за под и стени и е подходящ както за вътрешни помещения , така и за външни, тъй като не се влияе от атмосферните условия.

В момента на пазара се предлага огромно разнообразие от плочки за баня. Може да намерите плочки в различни размери и богата гама от цветове. Богатият избор от цветове и фигури ви предоставя възможността да превърнете вашата баня в едно от любимите ви помещения дома. Фризовете в банята винаги придават определен акцент и чар – тяхната цена е винаги по-висока, но не е необходимо да използвате много от тях за да постигнете уникалност в банята си.

Дали е стилна и строга, слънчева и светла, дали ще е комбинация от един, два или три цвята – само вие си решавате. Разгледайте нашата галерия от идеи за плочки за баня и си помогнете при избора им.