Mercedes-Benz SLR McLaren 772 Edition от Brabus

1
Добави коментар

Mercedes-Benz SLR McLaren 772 Edition от Brabus

Публикувано на: 21/05/2013

Select LanguageAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseLatvianLithuanianMacedonianMalayNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianUrduWelsh

Преди около 15 години, McLaren F1 бе обявен за най-добрият автомобил в света и много хора смятаха, че не можеш да направиш нещо по-добро от това. Но годините си минават и “Сребърните стрели” – като McLaren се наричат ​​във Формула 1 – успяха да спечелят няколко световни титли с Mercedes и доказаха, че те са наистина добри в създаването на спортни коли и състезаването.

Преди няколко години, те решиха да предприемат нова стъпка и да сътворят нов спортен автомобил и ето как Mercedes SLR McLaren бе създаден. Колата е страхотна с невероятен дизайн, голяма мощност, добро поведение на пътя и като ви кара да треперите, когато сте зад волана й.

Цената може да се окаже много висока за повечето от нас, но тези чувства, които ще изпитате, когато сте на шофьорското място на Mercedes SLR са безценни. SLR-ът е почти безупречен и за това е наистина трудно да се правят промени по колата, защото не може да рискувате да повредите на автомобил толкова ценен като този. Но момчетата от Brabus, тунинг компания, която винаги се грижи за най-добрите коли в света, пое този риск и модифицираха SLR 772 Edition. Малко настройки по двигателя, малко добавяне на няколко елемента от въглеродни влакна за подобряването на аеродинамиката на колата. И сега, резултатите са вълнуващи: Колата е с черен сатен цвят, който прави колата да изглежда феноменално, а нощните светлини карат автомобила да изглежда като златна бижу.

Ако ще стартирате двигателя, ще чуете всичките 650 кс, които могат да изтрелят тази черна стрела до максималната й скорост от 337 км/ч, а ако обичате ускорение, тя ще спринтира от 0 до 100 км/ч за само 3.6 секунди – дори няма да имате време да мигнете, докато го правите. И сега, след това кратко описание, ще ви оставим да се насладите на тази страхотна кола, подобрена от Brabus, защото просто няма какво да добавим.