Лилава кухня за пораснали принцеси!

1
Добави коментар
dimhaven
dimhaven

Лилава кухня
За лилавото :

Лилавият цвят  е символ на  великолепие,блясък,благородство и духовност.Роден от комбинацията на напълно противоположните огнено червено и студено синъо, лилавото притежава  едновременно топли и студени качества  и заема много специално  място в природата- растения като лавандула, орхидея, люляк, и виолетки  се считат за деликатни и уникални.

За порасналите принцеси:

Порасналите принцеси също като лилавото съчетават привидно изключващи се качества – детския  си стремеж към  блясък и великолепие,  царствена мъдрост и точна  житейска преценка. Те:

-притежават вътрешен блясък
-държат под око враговете си
-не търпят грахови зърна под ортопедичните си матраци
-знаят,че отровните ябълки са част от живота
-вярват,че добрите феи съществуват
-подсвиркват си докато работят
-знаят как да организират грандиозен купон
-отнасят се към дома си като към крепост

За кухнята в наши дни:

Съвременния дизайн разширява дефиницията за кухня,като днес  тя далеч не е само място,където се приготвя храна,а  символ на  уют и пълноценен  социален живот със  семейството и приятелите,място за развлечение и  релакс.Съвременната,модерна  кухня е отражение на стила  ни на живот и претенция за  добрия ни  вкус.

За лилавата кухня и порасналите принцеси:

Избирайки  лилаво за дизайна на  кухнята  си порасналата принцеса  демонстрира  ,че мястото за готвене заслужава същия ранг и елегантност като хола и останалите помещения в жилището-истинска наслада за ценителите на добрата кухня и  елегантния  дизайн.Необичаен цвят за традиционна кухня, лилавото вдъхновява мечтателност и изтънченост и е заявка за уникалност и стил.В конбинация с подходящи повърхности и аксесоари лилавото придава  индивидуалност и великолепие  на кухнята . Екипът на Extreme Design Ви предлага два  варианта за интериорен дизайн на кухня в лилаво.

За първият вариант  избрахме да съчетаем  студената царственост на люляковото лилаво с деликатната  женственост на бялото, заложихме лъскави ,гланцирани повърхности за модерен,минималистичен дизайн,лесен за почистване и поддръжка.

 

Във  вторият  вариант  омекотихме цялостната визия, като противопоставихме доминиращата тираничност на лилавото на утната топлина на светло  дървесно покритие,проектирахме семпли остъклени горни шкафове със индивидуално вътрешно осветление и поставихме елегантен искрящ полилей,стъклените елементи на който  отразиха и усвоиха  разкоша  на лилавия цвят

     

И в двата варианта проектирахме кухнята така,че да усвоим максимално полезно пространство , както и да придадем визуална завършеност на интериора,посредством висок почти до тавана горен ред шкафове .Поради малката площ на помещението заложихме малък  барплот за хранене и по желание на клиента черен плот с впръскани сребристи частици.Избрахме светла дървесна настилка  за пода и бяло или светло лилаво решение за стените.На една от тях  поставихме картина с лилави акценти инспирираща мистична  безкрайност и разкош.

 

  

Към нашата реално съществуваща  принцеса: Пожелаваме ти безкрайни щастливи мигове ,весели купони с приятели,съвестни майстори,качествени мебелджии и безотказни кухненски уреди!

Oще в лилаво: Баня в лилаво и черно,

Семпла малка баня в лилаво

  Спалня в лилаво    

Дневна и кухня в лилаво