Съвместимост между зодиите: Телец

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Днес продължаваме със зодиите и съвместимостта им с останалите знаци. Ще погледнем кои са най-подходящите партньори за Телеца.

Телец и Овен: Заедно е сложно, отделно – невъзможно

Странни са фантазиите на Съдбата – да запознае Овен и Телец. Техните отношения са толкова противоречиви, че ехото от любовните им битки се чуват надалече. На тази двойка успешно може да й се лепне определението „упорит и още по-упорит”.

И Овенът, и Телецът имат собствено мнение. Но енергичният Овен е доста по-находчив от бавния си партньор и се старае във всичко да го изпревари. Което, естествено, не може да се хареса на не по-малко честолюбивия Телец. Дълги години съвместният им живот може да напомня на състезание. Определено ще има на какво да научат внуците си.

А внуците им може да са много, тъй като Овен и Телец имат идеална сексуална съвместимост. Може да се каже, че точно необузданият секс ще крепи тази двойка от разрив в ранния стадий на отношенията. С времето страстите малко ще утихнат, но постоянното съперничество ще върти един постоянен хазарт, който доста ефикасно ще движи тези двамата напред.

Телец и Телец: Оглеждам се в теб като в огледало

При първата ви среща ще откриете рядко сходство на увлечения и хармония на жизнени позиции. Това дори не е чудно – съвместимостта между Телците в този смисъл просто поразява. Вие гледате в една посока, а и двамата притежавате достатъчно целеустременост, за да въплътите мечтите си в живота. И все пак може да не намерите взаимно разбирателство. Защо, нали толкова си приличате? Точно затова.

Телецът не може да признае, че не е прав, и ще прехвърля топката на партньора. Но партньорът му също е Телец!

Съвместимостта между Телец и Телец е съюз на две доминанти, което не може да не доведе до сблъсъци.

В секса двамата точно знаят какво е необходимо на партньора и колко далеч могат да стигнат в своята настойчивост. Флиртът си е флирт, но за Телеца има нещо по-дълбоко, затова не разчитайте, че знакът на внимание ще прерасне в нещо повече без желанието му.

Телец и Близнаци: Как да бягаме, без да мърдаме от място?

В самото начало на отношенията може да изглежда, че между Телеца и Близнака няма нищо общо. Там, където вторият ще подскача и пляска от възторг, първият само ще повдигне рамене. Спокойствието на Телеца привлича Близнака, който постоянно сменя своите решения и пристрастия и в търсене на стабилност и спокойно пристанище със сигурност ще обърне внимание на сдържаната сила на Телеца.

Но Телецът и Близнакът приемат съвместимостта по различен начин. Точно тук може да започнат търкания, преливащи в бурни скандали. Само в леглото двамата проявяват рядка хармония – точно затова примирието се излива в бурен секс, пълен със страст.

Телец и Рак: Живот без полутонове

За тази връзка няма половинчати неща и ако на Телеца и Рака им е хубаво заедно, то това ще е благополучие без уговорки и недомлъвки. Но ако между тях нещата не се развиват добре, то това ще е истински ад дори без сянка на благополучие. И двамата са достатъчно силни, че да издържат всеки натиск, затова съвместимостта между Рак и Телец често се основава точно на силата и на разбиране на причините за упоритостта един на друг.

Ракът прекрасно разбира мотивите, които водят към изблици на егоизъм у Телеца. И Телецът с право може да се гордее с Рака, когато го вижда да не се поддава на трудностите и да вижда своя път като напълно осъществим план. Съвместимостта им в леглото е нещо естествено и не им се налага там да се пречупват, тъй като желанията им най-често съвпадат.

Телец и Лъв: Двама лидери в един впряг

Да се построят хармонични отношения между царя на зверовете и напористия бик, е трудна работа, но не и толкова невъзможна, колкото изглежда на пръв поглед. Телецът и Лъвът оставят наистина трайно впечатление у другите във всички планове – било в социален, било в междуличностен. А това, което на околните им се струва като скандал, всъщност си е напълно в нормата – това е съвместимостта между Лъва и Телеца.

Ярък и харизматичен, на фона на спокойния Телец Лъвът изглежда още по-зашеметяващо, което може да предизвика изблик на ревност у Телеца. Но надеждността на Телеца печели съревнованието между тия двамата. В секса може да има известно напрежение, понеже никой не възнамерява да отстъпва.

Телец и Дева: Дует на два гласа

При запознанството всеки от вас може да възкликне: „Ето я най-сетне моята мечта!” и същевременно и двамата да бъдете абсолютно прави. Независимо от ината, присъщ на всеки от вас, вие хармонично се допълвате взаимно – ако го поискате, разбира се. Жизнените ви ценности лежат на една плоскост и говорите на един език. Съвместимостта между Телец и Дева в семейството се крепи именно на общите житейски възгледи, така че и децата ще възпитават без противоречия. Е, умението на всеки да настоява на своето може да премине в опозиция и ако въпросите са принципни, то примирие може и да няма.

В леглото съвместимостта им не е каторжен труд, а страстно прекарване на времето. Впрочем на експерименти са готови и двамата.

Телец и Везни: Без любов нищо няма да излезе

Наистина, за Телеца и Везните е невъзможна връзка на принципа „с времето ще се обикнем”. Двата знака се намират под покровителството на Венера и без любов не могат да съществуват мирно. Въздушните Везни на пръв поглед изглежда, че могат да се подчинят с удоволствие, ако обичат, а ако не – Телецът ще бъде удивен, че без никой да се готви за война, Везната е отлетяла.

Ако във връзката им има място не само за практичност и приземеност, то и поводи за война няма да има. Съвместимостта между Везната и Телеца може да бъде абсолютно естествена и напрегната – Везните не претендират за лидерската роля, но и няма да търпят дълго, ако нещо не е както трябва. В секса съвместимост е възможна само на основата на ярки емоции – Везните не понасят скуката и рутината.

Телец и Скорпион: Противоположностите не просто се привличат

Така е – Телецът и Скорпионът са противоположности. Но не просто се привличат един към друг, а съществува гравитация със страшна сила. Ако някъде може да има любов от пръв поглед, то такава може да се срещне именно тук – при тези двамата тя може да бъде като електрически заряд, който просто съществува и прехвърча между тях.

Отлично наостреният език на Скорпиона и парадоксалността на неговите съждения допълват разумността и уравновесеността на Телеца – винаги ще има за какво да си говорят. И дори това да прилича на разправия, в крайна сметка взаимната страст взема връх – съвместимостта между Телеца и Скорпиона се основава на хармония в любовта, включително секса.

Телец и Стрелец: Стабилността срещу импулсивността

Астролозите биха дали съвет да се прояви предпазливост, но Стрелецът не може да не очарова и Телецът вижда това. На стадия на запознанството двамата попадат в мрежите на общи интереси. Но дори целта пред тях да е една, те ще я преследват по различен начин. В качеството на делови тандем тези двамата могат да създадат отбор на безспорни шампиони, срещу които няма да може да се изправи никой.

Съвместимостта между Стрелеца и Телеца може да изчезне в този момент, когато всеки от тях се заинати в принципи и се поддаде на егоизъм. Тези неща в еднаква степен са присъщи и на двамата. Само дето откъм Стрелеца по-често лъха ентусиазъм – като праведен гняв или гореща страст, а Телецът е сдържан във външните си прояви. В секса това е хармонична двойка и там всеки иска да достави удоволствие на другия.

Телец и Козирог: Когато инатът обединява

Те и двамата си имат собствен свят и собствена земя – Телецът и Козирогът не витаят в небесата, но са доста близо до тях. Знаци на Земята, те просто се издигат на най-високия връх на любовта, откъдето целият свят им се струва малък. Сродни души, двамата бързо намират общ език, пренебрегвайки условностите на останалия свят.

На кого другиго можеш да довериш тайните и мечтите си, както на сродната душа? Точно затова и сексуалната съвместимост между Козирога и Телеца се намира на такава висота – когато между любими хора няма недомлъвки, всичко става удивително просто. Амбициозността на Козирога може да действа на Телеца като стимулиращ фактор – за такъв партньор ще покорява нови върхове, за да вървят през живота ръка за ръка.

Телец и Водолей: Съюз между домашар и скитник

Не, Водолеят не е лекомислен – просто свободата му е нужна като въздух. Телецът и Водолеят най-често започват с бурен флирт. Телецът не пуска завоеванието, а Водолеят с удоволствие се изплъзва, докато в същото време играе. Съвместимостта между тях се заключава само в сериозните намерения и от двете страни – ако я няма, то връзката е обречена на неуспех. Те са различни практически във всичко, но Водолеят е способен да възхищава и очарова, а Телецът не може да обича някого, на когото не се възхищава. От друга страна, към каквато и свобода да се стреми Водолеят, именно Телецът е способен да превърне всяко място в дом, в който толкова да ти е приятно да се завърнеш.

В леглото и двамата са изобретателни, но това още не е всичко. Съвместимостта между Водолея и Телеца в секса може да бъде пълна, ако Водолеят не започне да мами очакванията на Телеца.

Телец и Риби: От любовта до ненавистта има само една крачка

Отчаян коктейл от противоположни чувства – Телецът и Рибата могат да бъдат едновременно и щастливи, и нещастни един с друг. От една страна, лекомислената Риба предизвиква у стабилния и приземен Телец раздразнение. Телецът пък изглежда на Рибата скучен и дебелокож. Съвместимостта помежду им се крие в грижата им един към друг – всеки си има своите слабости и ако любовта е достатъчно силна, то тази връзка може да продължи дълго.

Рибата се стреми към промени и обича бързите и осезаеми резултати. Телецът предпочита дългосрочните прогнози и е неприятно изненадан, ако например вместо обичайната вечеря открие нещо екзотично. Но в леглото двамата се допълват прекрасно.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Овен 

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Водолей

Съвместимост между зодиите: Риби