Mъжки кожени гривни с метална плочка

1
Добави коментар
famozni
famozni

– Тип – мъжки бижута – мъжки кожени гривни с метална плочка

– Материал – кожа и метална сплав

– Цвят – черен

– Три точково закопчаване

– Страхотен дизайн – вижте снимките

– Максимална дълбина 26 см.

– Бърза доставка

Уникални мъжки кожени бижута с метална плочка

Ако търсите евтини и качествени бижута сте на точното място. Онлайн бижутерия Бижузоун ви предлага богата колекция от евтини и качествени, мъжки и дамски бижута. Ние изпращаме вашите поръчки в най-кратки срокове чрез куриерска фирма Еконт Експрес. Плащането се извършва на куриера чрез наложен платеж.

Предлагаме ви уникалните мъжки кожени гривни с метална плочка. Те перфектно биха завършили вашата визия. Гривните са изработени от кожа и метална сплав. Гривните са с висококачествена изработка и чудесен дизайн. Гривните са налични единствено в черен цвят. Тези кожени бижута имат три точково закопчаване, като по този начин гривните са подходящи за мъже с всякаква големина на китката. Дължината на мъжките кожени гривни с метална плочка е 26 см. Можете да носите тези гривни всекидневно. Те са подходящи както за носене на работното място, така и на всякакви неформални събития като разходки, вечерни излизания, дори за училище или в университета.

Не пропускайте нашите страхотни промоционални оферти за бижута. Също така можете да откриете на нашата страница във Фейсбук, промоционлани кодове за отстъпка. С тях вие можете да намалите стойността на вашата покупка с от 10 до 30 %. Търсете кодовете на страницата ни, след като я харесате.