Четвъртък и петък в ресторант-градината (2013)

12
Добави коментар

Барбекю и ресторант градина Вила Марциана

От 01/06/2013 в целия регион на Варна ежедневието преминава в ритъма на лятото. Няма работен ден в истинския смисъл на тази дума. Въпреки, че лятото е сезонът, в който повечето хора са най-заети, празничното настроение кипи навсякъде.

Това е времето, в което непосредствено след работа на всеки му се наслади на свежите летни вечери на открито. Тук, сред морето от зеленина, още от ранния следобед се приготвят пресните продукти за обичаните и станали за „отрицателно време” популярни предложения!

Зимен сезон – работно време от петък до неделя

През целия зимен сезон ресторант Вила Марциана е отворен от петък до неделя. Така стават възможни изключително атрактивните и постоянно обновяващи се предложения:

– Празник на гурме насладата в петък вечер – Бистро меню – празник на насладата в тесен кръг от приятели, колеги или роднини – Неделен брънч – празник на спокойствието и радостта – Личен или фирмен празник на дата извън определеното работно време  (само с предварителна резервация!)

Често именно тези дни и предложения се оказват подходящи, за да се отпразнува рожден ден, юбилей или друг чудесен повод.

Само най-атрактивните предложения

Екипът на ресторант Вила Марциана изненадва своите гости единствено и само изключително атрактивни предложения. За да може и най-обикновеното посещение тук да се превърне в незабравим празник, ресторантът намаля работното си време и залага на задълбочената и творческа подготовка.

За идилията на селото

Благодарение на ресторант Вила Марциана, Падина е българско село,  пресъздаващо и усещането за френската провинция. Тук на преден план е елегантността, типична за френските ловни замъци и същевременно се усеща непосредствеността на българската селска атмосфера.Какво обединява двете неща? Това е усетът за елегантност, красота и миризмата на летни деликатеси от месо, риба и зеленчуци.

Празник в четвъртък и петък

Основната мисия на ресторант Вила Марциана до Варна са именно празниците. Изключително динамичният летен сезон дава възможност за това, седмичният график на тържествата на насладата да бъде разширен още с два дни.

Защото барбекюто тук е незабравимо!

То дава възможност да бъде отпразнуван по незабравим начин всеки личен или фирмен празник. Гостите могат да се разположат на терасата или на кръглия павилион, да седнат около грила и на дългите лакирани пейки или на беседките в задната част на градината.

Някои пък избират да се настанят на тревата – за тях екипът е приготвил кошници за пикник. Ресторант Вила Марциана до Варна предлага свежест и царска трапеза, отрупана с грил специалитети!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето какво гостите могат да изживеят в ресторант градината именно в четврътък:

– Наемете си майстор на скарата – Хапвайте неограничено – Меню „Летни предложения”

В четвъртък или петък – след работа или плаж

Всъщност през лятото уикендът във и около Варна започва най-късно в четвъртък. Независимо дали някой е прекарал деня на работа или на плажа, отличният завършек на така наречените „делнични дни” –  четвъртък и петък е именно ресторант Вила Марциана. Екипът тук знае това и е приготвил страхотни предложения, както за онези, които търсят отдих в малка компания, така и за големите групи, празнуващи с или без повод.

 

Забавление за децата в дългите делнични летни дни

Не всички малчугани ходят на детска градина през лятото. Заради силното слънце и редица други рискове, те не могат и да остават прекалено дълго на плажа. В същото време именно през лятото децата „кипят“ от енергия. За онези, които искат да съчетаят своята наслада с разнообразието на чист въздух за най-малките, ресторант Вила Марциана предлага отлични условия именно в четвъртък и петък. Тук, на фона на тиха и успокояваща музика, сред отпускаща зеленина, една обикновена „грил разходка“ се превръща във върховна наслада. Пързалката, „игрушките“ и батутът се достатъчни, за да завладеят вниманието на малчуганите. Палавниците са пред очите на родителите си. Те са във вътрешен двор, изолирани от опаностите на улицата и все пак се чувстват свободни!

Всеки е добре дошъл в четвъртък и петък в ресторант Вила Марциана, за да изживее съвършена делнично-празнична лятна идилия!

Запитване Тел. 05102 3012 Упътване