Балове 2013, La Strada

3
Добави коментар
India_Jane
India_Jane

Заснемане на сватби от А до Я
 

Студио за реклама и фотография Денон Колор предлага на всички бъдещи младоженци заснемане на тяхната сватба от А до Я. От вземането на булката, полагането на подписа в Ритуална зала, извършването на църковния ритуал … до тържеството в ресторанта.

 

Ние ви гарантираме, че ще запазим спомена за всички ключови моменти от вашата сватба, тъй като нашите фотографи са обучени да улавят дребните детайли и познават добре последователността в ритуалите на сватбите. Дълги години Денон Колор беше единтвеното фотостудио, което имаше лиценз за професионално заснемане в Обреден Дом – Русе. В добавка, нашето студио се намира точно на гърба на сградата на Обреден дом, така че няма да ви се налага да губите излишно време за вашите сватбени студийни снимки.

 

В идеалния вариант, ние ви препоръчваме да поръчате предварително своите снимки, като уточните желаното количество и моментите, които предпочитате да бъдат заснети. Обичайна практика е да се поръчва един голям сватбен фото албум за младоженците и три по-малки албума: по един за родителите на младоженците и един за семейството, което кумува.

 

Други сватбени фото услуги:

* Традиционни сватбени фото албуми, при които копираните снимки се залепват или попълват на страниците на албума.

* Фотоалбум по поръчка, който е изработен в печатница и на външен вид не се различава от книга е нова услуга, която може да поръчате при нас. В него могат да бъдат попълнени имената на гостите, датата на сватбата и всяка друга информация, която младоженците желаят. Моля свържете се с нас за информация относно цени, срокове на изработка и брой желани страници.

* Ретуш (фото обработка) на вашите снимки – смяна на фона, изглаждане на неравности по лицето и премахване на петна, превръщане на цветен кадър в черно-бял, омекотяване на осветлението, прибавяне на декоративни елементи в снимката и много други ефекти. Високата резолюция, с която ние снимаме, позволява Вашите снимки да бъдат обработвани без промяна в качеството.

* Сватбен календар, който се предлага в различни варианти и цени. Научете повече за сватбения календар.

* Сватбени и семейни уеб сайтове с вградена галерия и блог с възможност сами да полълвате информацията в тях. Снимките на хартия винаги ще са актуални, но ако ги споделите чрез вашия личен сайт, те ще могат да бъдат видяни от Ваши приятели в целия свят!

*Флаш галерия със снимки за CD или за вграждане в сайт.

Вижте демо 1

Вижте демо 2

* Скрийнсейвър със снимки от сватбата. Когато вашият компютър си почива, Вие обикновено виждате черен екран. Създайте си настроение като качите скрийнсейвър с Ваши снимки от сватбата. Поръчайте при нас – бързо и лесно. Вижте демо…

 

Ние имаме над 20 годни опит в заснемането на сватбени ритуали!

Вижте сватби, снимани от нас в нашата галерия.