Топ 5 на най-луксозните „спортни“ коли ever

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Представя ме ви топ 5 на най-луксозните уж „спортни“ возила  през годините ever, като подреждането оставяме на вас

Rolls-Royce Phantom Coupe

В интерес на истината за огромния, 2,6-тоннен Phantom Coup? е все още доста трудно да достигне до класациите за спортени автомобили. Автомобила е конструиран с най-твърдото окачване правено някога за Rolls, а също така предлага най-малко пространство и комфорт за пътниците. Големия въпрос е може ли на 5,5-метровата кола наистина да предложи достатъчно допълнителен комфорт на водача и пътниците за да го превърне в алтернатива на спортен седан или кабриолет?

Rolls-Royce Ghost

По ирония на съдбата, най-известния Rolls в света всъщност е собственост на Bentley. Като тази традиция при Rolls-Royce не е нищо ново. В действителност, тази практика продължава почти от рождението на компанията, 107 години назад. Но докато Ghost балансира успешно между Rolls-Royce Motor Cars и създателите му от BMW, винаги е било най-важно модела да бъде направен, като печеливша кола. Точно това е причината и всеки който се е докоснал до този модел да мисли, че всеки сантиметър изглежда разкошен и напредничав Rolls, както в стандартната така и в дългата си база. Но може ли да е толкова добър, колкото изглежда?

Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide се описва като „най-елегантния спортен автомобил с четири врати в света“. Това е смело твърдение от все по-уверената автомобилна компания, но не можем и да не им го признаем до някъде. Въпросът е, има ли Rapide работа като четириместен спортен автомобил в тази класация?

Bentley Mulsanne

The Bentley Mulsanne е автомобил който в продължение на 80 години е в процес на изграждане. В същото време, когато светът е на ръба на общата финансова разруха Bentley е на път да бъде изкупен от Rolls-Royce. Докато концепцията на компанията носи някои прилики с тази от 1931, Bentley може да счита, че дълго още ще е в добро здраве.

Mercedes-Benz S-Class

Класика! Първият официален модел с марка „S-класа„, е пуснат на пазара като W116 серия още през 1972 г. Той има наследство и класа която датира от близо шестдесет година с така наречените „Ponton“ модели стартирали през 1954 година. През целия си живот,  модела се е радвал на голямо разнообразие от екстри и двигатели.

Топ 5 на най-луксозните „спортни“ коли ever 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Коментари

Коментари