Упътване за строги господарки

1
Добави коментар

РОЗА БУЗКОВА

[email protected]

Преди 3 години, в далечната 2010-а, едно относително шокиращо събитие стана повод за безкрайни дебелашки шеги в Дания. В Северна Ютландия, в тъмните подземия на Аалборгския университет, изтъкнат преподавател правел извратени сбирки. Вдъхновен от Маркиз дьо Сад, този интелектуалец събирал съмишленици в мазето. Обличали се в монашески раса – от онези с качулките, и с маски на лицата обладавали доброволно предоставилите им се девици. Гаджето на една от тях изпаднал в бяс, като разбрал, че благоверната му се е отдала на групова похот. За да си отмъсти, ревнивецът поставил скрита камера в помещението и пуснал порноматериала в интернет. Понеже в историческата възстановка не са участвали студенти, на въпросния преподавател му се разминало с мъмрене.

Абсолютно случайно е, че именно в този университет се правят щателни изследвания на болката. В едно от тях невролозите установили, че доброволци, на които на задната част на ръката прогарят цифри с лазер, успявали с голяма точност да познаят с кое число са ги жигосали. Тоест болката изостря многократно усещанията. Не се уточнява дали тези доброволци са участвали в оргиите на онзи преподавател.

И така, темата днес е за болката. Всеизвестен факт е, че светът е разделен на две – садомазо индивиди и такива, които ненавиждат да ги боли. Естествено, между тези две категории има и много нюанси – хора, които нямат нищо против малко да ги пошляпате по време на секс, но се ядосват, когато им причините истинска болка, или пък такива, които биха предпочели те вас да бият и измъчват. Това се дължи до голяма степен на устройството на вселената като цяло и човешкия вид в частност. Тъй като толерантността към болката при всеки е различна, едни могат да понесат повече тормоз, докато други само при вида на сандък с железни шипове или пинцета за изтръгване на ноктите веднага си казват всичко – къде са парите, кои са ятаците и т.н.

Но ако разбираме механизма на болката, можем да направим така, че да я обърнем в наша полза в секса. Или поне да си обясним защо онези извратеняци, останалата част от света, практикуват БДСМ. (Макар да са само 4 букви, абревиатурата от английски идва от 6 думички – Bondage & Discipline (връзване и дисциплина), Domination & Submission (доминиране и подчинение), Sadism & Masochism (садизъм и мазохизъм)).

Усещането за болка в тялото идва от ноцицепторите

Противно на първоначалните асоциации ноцицепторът не е вид динозавър или гадно същество от филм на ужасите. Терминът означава “свободни нервни окончания, които приемат механични (шамари и удари с камшик), топлинни (от горещ восък) и химични стимули”. Последните не е редно да се прилагат дори и в садомазо секса. Ноцицепторитеразпознават, когато на тялото се случва нещо, което може да го увреди, и предупреждават мозъка. С усещане за болка. Те са виновни, ако партньорът се дърпа и не дава да прикачите щипки за електрошок на зърната му/й. Те определят прага ни на търпимост към болката.

Затова главната ни задача ще бъде да се опитаме да изключим механизма ноцицепция или да го пренасочим по други пътища, така че мозъкът да приема негативните усещания за приятни. Следващите упътвания са само за мастъри. За да можете да приложите техниката за изключване на болката, трябва вече да сте усвоили всички други сексуални похвати и умения и да сте истински артист в леглото.

С помощта на всички средства и начини, които ви хрумнат, докарайте партньора до състояние на границата на умопомрачението.

Градирайте ласките, правете го с цялата си любов и внимание. Огромната сексуална възбуда кара тялото да облива мозъка с ендорфини, които блокират усещането за болка. В това състояние може да причините някои много болезнени неща на любимия човек – да го нахапете до посиняване, да го нашибате с камшик, какво ли не. А неговият заблуден мозък ще интерпретира тези усещания като еротични. Не е ли любовта една голяма измама!

Но е редно да предупредите. “Скъпи, сега ще те побъркам от свирки, докато започнеш да виеш, а после ще те пребия като куче с този чехъл.

Нали нямаш нищо против?” Или: “Коте, искаш ли да те докарам до ръба на оргазма, да те хвана здраво за косата и да те хапя по зърната?”

Друг начин да се неутрализира болката е, като “разсеете” тялото с друго усещане. Боли ви стомахът, но ако ви зашият един шамар, ще забравите поне временно за корема. Ако се блъснете в ръба на масата, започвате да търкате удареното или тръскате ръка. Безсмислено ви се струва, докато не осъзнаете, че като внасяте допълнително усещане, отклонявате мозъка от първоначалното.

Пулсиращата болка от силния удар по дупето отминава, като поставите нежно ръка върху червеното петно и лекичко го разтриете. Напластявайте усещанията. Първо докоснете съвсем леко нараненото място, после погалете, след това разтъркайте. Целунете.

Блокирайте възприятията с лед. Това е сигурен начин да обезчувствим мястото, което смятаме да малтретираме. Усещането за болка се намалява до минимум. Всъщност партньорът ще чувства само допир и разпъване. Движете непрестанно леда, за да не увредите кожата на любимия човек. За бедрата, корема и дупето използвайте плоската повърхност на кубчето, а за устните, пръстите и сводовете на стъпалата – ръбчето. Ще кажете: ”Защо да обезболяваме, като искаме да причиним болка?” Не, не искаме. Искаме да причиним силни, крайни усещания, за да подправим сексуалния живот и да го направим истински пикантен.

Обезболяването с лед засилва многократно усещането за докосване и опън. Ето това трябва да правите – докосвайте леко, гъделичкайте, целувайте, смучете.

Време е за малко латински. Amor vincit omnia (любовта побеждава всичко), а в нашия случай – и болката. Когато партньорът се усеща обичан, желан и ухажван, вашата нежност променя химическите процеси в ума му. Чувствителността му към болка е силно намалена. Обичта има тази способност да лекува, дори когато не става въпрос за секс. Сетете се за чудодейното облекчение, което изпитва болното дете от докосването на майката.

Затова говорете нежно на партньора, съблазнете го, гледайте го в очите, докосвайте лицето, очите, шията, косата.

Преди да го подхванете с камшика.

ЗА СЛАДКА БОЛКА

1.Вашата госпожа или госпожица не иска да я шамарите? Пробвайте първо с добро. Погалете я. Размекнете я. Като започне да диша тежко, чак тогава я плеснете по задника. Но не прекалено свирепо, а така, силничко – за проба. Ако поддаде (това значи, ако зениците й се разширят, лицето й се зачерви, но НЕ Е ВБЕСЕНА, а напротив – започне да стене и се вкопчи във вас), тогава опитайте и по-силно.

2.Спрете шляпането веднага щом ви помолят. В противен случай това, което правите, не е секс, а жив побой.

3.В сексмагазините има шляпалки, камшици, белезници щипки за зърната на гърдите и всякакви други глезотийки. Направете й подарък. Нека тя първа ви причини болка. Да ви видим дали сте мъж на място!

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти