Съвместимост между зодиите: Рак

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Рак и Овен: Всичко е окей, но…

Овен и Рак имат много общо и в емоционален, и в сексуален, и в интелектуален план. Но за да гребнат медец от буренцето на любовните отношения, им предстои да извадят не една муха оттам. Проблемът във взаимоотношенията им е само един, но ето какъв – двамата имат абсолютно различни житейски възгледи. Понякога може да изглежда, че любовта подло си е избрала за жертви представители на различни цивилизации.

Освен това Овенът и Ракът имат различни кръгове на общуване. Това води дотам, че всеки от тях е принуден или да свие своя кръг, или да си вижда приятелите самостоятелно. Което само по себе си не се харесва на неговата половинка.

В секса двамата имат добра съвместимост, но и възгледите им за интимните отношения са различни. Сантименталният Рак се стреми първо към духовно единение. И затова недоумява закъде толкова бърза пламенният Овен. А Ракът почва да се стреми към брак по-рано от дезорганизирания си партньор и тук е ред на Овена да се чуди на прибързаността на своята половинка.

Рак и Телец: Живот без полутонове

За тази връзка няма половинчати неща и ако на Телеца и Рака им е хубаво заедно, то това ще е благополучие без уговорки и недомлъвки. Но ако между тях нещата не се развиват добре, то това ще е истински ад дори без сянка на благополучие. И двамата са достатъчно силни, че да издържат всеки натиск, затова съвместимостта между Рак и Телец често се основава точно на силата и на разбиране на причините за упоритостта един на друг.

Ракът прекрасно разбира мотивите, които водят към изблици на егоизъм у Телеца. И Телецът с право може да се гордее с Рака, когато го вижда да не се поддава на трудностите и да вижда своя път като напълно осъществим и проработен план. Съвместимостта им в леглото е нещо естествено и не им се налага там да се пречупват, тъй като желанията им най-често съвпадат.

Рак и Близнаци: Съвместимост между беглец и домашар

Тези двамата може да се озоват в една връзка само по волята на велика и нелогична любов. Но това чувство изобщо не се отличава с логичност. Близнаци и Рак са толкова различни, че всеки, който ги види заедно, може да бъде сащисан не на шега. И Ракът, и Близнакът разбират съвместимостта различно. За първия това е спокоен уют край любимия човек, за втория – радостно пърхане в дует.

Любовта може да накара тези двамата да не си търсят кусури и да не се упрекват, но на практика това се случва рядко. Макар че очарователният Близнак привлича разумния Рак, така или иначе сцените на ревност са подсигурени. Двамата са способни да се измъчват взаимно до състояние на пълна ненавист – затова този съюз е труден.

Рак и Рак: Всичко в името на любовта

Рак и Рак са отлично съчетание. Те толкова си приличат, че дори не им е нужно време, за да се опознаят по-отблизо. Ако имат желание да се вземат, няма да се откажат от намеренията си за нищо на света. И това впрочем е единственият въпрос, по който представителите на този знак не демонстрират рачешката си походка.

Отношенията между Рак и Рак по-скоро ще продължат дълго. И двамата остро се нуждаят от проява на чувствата и затова щедро се надаряват един друг с любов. Съвместният им живот може да бъде помрачен само от склонността към чести смени на настроенията. Бедата е в това, че Раците зависят от лунните фази, а това означава, че пристъпите на меланхолия ще ги спохождат едновременно. Но през останалото време околните ще завиждат на взаимната им нежност – определено няма друг знак, който умее да обича толкова красиво, както Рака.

Чувствеността и романтичността осигуряват съвместимост между тях в секса 100%, че и отгоре. И колкото по-надалеч вървят тези двамата, толкова по-ярки и наситени са интимните им отношения.

Рак и Лъв: Главното е да се гледа в една посока

Успешни отношения между Рак и Лъв се срещат много рядко. Но ако двойка се е заформила, те прекрасно се допълват един друг.Ракът осигурява на Лъва необходимата атмосфера на почитание и преклонение, а Ракът придобива в лицето на Лъва силен и уверен партньор, способен да го подкрепя в труден момент и да му повдига духа с оптимизъм.

Сложността на отношенията между Рака и Лъва е в това, че те не умеят да решават спорни въпроси по мирен начин – всеки настоява на своята гледна точка, вкопчвайки се в другия с нокти и зъби. Естествено, от огъня на битката страда самолюбието на Лъва и се клати и бездруго крехката увереност на Рака. Ако тези двамата не се научат да си правят отстъпки, взривът е неизбежен. Но мирна раздяла едва ли ще има.

Все пак двата знака могат да не си причиняват взаимно толкова болка: романтичната и трепетна природа на Рака и страстният темперамент на Лъва идеално се съвместяват в леглото. Кой знае, вероятно благодарение на разбирателството в секса тази двойка не бърза да се разделя.

Рак и Дева: Щастие, събирано троха по троха

Трудно е Ракът и Девата да стигнат до съгласие. Всеки от тях си има цял списък от недостатъци, които са способни да го изкарат един друг от равновесие. Девата например не може да разбере излишната сантименталност на Рака. А това, че Ракът категорично отказва да следва мъдрите съвети на Девата, я довежда до ярост. На свой ред Ракът, на когото любовта му е нужна като въздуха, не може да съзре зад практичността на Девата дори капчица чувственост.

Но прелестта е в това, че и Ракът, и Девата са надарени с достатъчно такт и търпение, за да се приспособят един към друг. В такъв случай те могат да построят прекрасни отношения. Девата може да е очарована от меката привлекателност на Рака. И дори да се усъмни в Рачешките чувства, то скоро ще се убеди, че съмненията й са напразни. Ракът е привлечен от способността на Девата да мисли ясно и да взема решения: силен партньор – това му трябва на трепетния Рак.

Постепенно се нормализира и съвместимостта им в секса. Всеки от тях търпеливо и нежно ще опознава интимните тайни на партньора. А на какво са способни тези двамата, когато са влюбени, си знаят само те.

Рак и Везни: Рядко съчетание

Рак и Везни се озовават изключително рядко на едно място. По-често дори не ги влече един към друг. Везните често са несигурни и Раците си мислят, че са прекалено повърхностни и не са способни на такава сериозност, каквато на тях им е необходима. Но ако звездите са се подредили така, че тези двамата са попаднали в полезрението един на друг, ще се наложи да разгледаме вариантите, които могат да накарат тези отношения да проработят.

Дори ако Ракът и Везната затворят очи за взаимните си недостатъци, веднага над тях надвисват множество опасности. Главната от тях е общественото мнение. Нито един от двамата няма достатъчна устойчивост против мнението на приятели и роднини. Но тази двойка може да си спретне сума ти проблеми и без посредници. Ако не са в състояние да се приемат един друг, те може да започнат да воюват. Всеки ще се опитва да прекрои характера на партньора. В тази война повече може да пострада Везната – капризите на Рака, постоянните му жалвания и упреци може силно да разколебаят романтичните чувства на меките и дипломатични Везни.

Колкото до секса, то съвместимостта им е някъде по средата – заради прекалено голямата разлика в темпераментите. Докато Везните предпочитат активните и наситени удоволствия, Ракът се съсредоточава върху чувствената и емоционална страна на секса.

Рак и Скорпион: Да скърбим заедно!

Двойката Рак и Скорпион е направо откритие за някое сантиментално токшоу. И единият, и другият обичат да обсъждат своите и чуждите проблеми и дори могат да поплачат на най-проникновения момент. Точно това ги обединява. И то толкова силно, че са способни да създадат здрава и сплотена връзка.

Когато Скорпионът и Ракът се срещат, на всеки от двамата се струва, че най-сетне е открил сродната си душа. Те се хвърлят в обятията един на друг и веднага откриват, че между тях има повече общо, отколкото им се е сторило в началото. И двамата притежават удивителна способност да се разбират без думи. И двамата се нуждаят от предан партньор и лелеят за стабилни семейни отношения. Нужно ли е да казваме, че тази двойка просто е създадена да бъде заедно?

Освен това в леглото съвместимостта им също е забележителна. Това е от онези случаи, когато съчетанието между нежността и чувствеността с напора и страстта ражда незабравимо взаимно удоволствие.

Рак и Стрелец: Труден съюз между леда и пламъка

Парадоксът на отношенията между Рака и Стрелеца е в това, че и двамата прекрасно знаят какво искат от живота, но се движат в различни посоки. На пътя на идеалната съвместимост между тях стоят убежденията им. Ако Стрелецът строи планове, той разчита само на себе си, а Ракът се обижда, че са го поставили пред свършен факт. Ракът се стреми постоянно да бъде с любимия човек и недоумява защо Стрелецът някъде се е отнесъл, вместо да си прекара чудесна вечер с него.

В разгара на влюбването двамата са способни да вземат прибързано решение за брак, но тук си струва да се замислят и да си дадат малко заден ход. Импулсивният Стрелец може да се разбунтува много бързо против прагматичността и стабилността на Рака. В същото време Ракът е раним и ако Стрелецът пренебрегва чувствата му, няма да търпи дълго. В леглото съвместимостта им се крие в страстното влюбване – ако успеят да го съхранят, то връзката има шансове за дълъг живот.

Рак и Козирог: Може ли всичко да е толкова идеално?

Рядко се срещат толкова щастливи съюзи – независимо че Ракът и Козирогът са толкова различни, тях ги събират звездите. Такова взаимно щастие буквално зашеметява, затова и близките им често не вярват в техните чувства и рядко одобряват тяхната връзка. Но и Ракът, и Козирогът не забелязват колко са съвместими, а го чувстват с кожата си. Заедно тези двамата са способни да обърнат планини било в бизнеса, било в съвместния живот.

Стриктността и критичността на Козирога карат Рака с отворена уста да улавя всяка негова дума, а Козирогът доста добре импонира на плахостта и деликатността на Рака. В съвместния живот двамата буквално си даряват качествата, които не им достигат, получавайки прекрасен резултат.

Рак и Водолей: Необикновен съюз между противоречиви личности

Вероятно само много силната любов е способна да събере Рака и Водолея. От пръв поглед те са способни да се нарекат един друг „ненормални” – взаимно разбирателство едва ли ще има, а поводите за раздразнения са много.

Ракът е прекалено сериозен за Водолея, докато Водолеят може да е смятан от Рака за самонадеян всезнайко. Точно лесен живот в тази връзка няма да има, но ако има любов, то останалото може да се постигне.

Различното емоционално ниво предразполага към чести изригвания на спорове, като се очаква Водолеят да крещи, а Ракът да си мълчи и да се муси, страдайки мълчаливо. Вярно е обаче, че в леглото двамата бързо могат да намерят точки на помирение, ако някой от тях направи първата крачка.

Рак и Риби: Общ водоем, пълен с щастие

Знаците на водата винаги намират общ език – Риби и Рак всъщност са щастливи заедно. Незначителните различия в характерите, които могат да доведат до негативи, се компенсират от дълбоко разбиране на мотивите зад действията, а това, съгласете се, е основа за добри отношения. Съвместимостта между тях няма срок на давност – те могат да бъдат заедно до дълбока старост, без чувствата им да угаснат. Очарователните Риби може несъзнателно да флиртуват с някой друг и Ракът неизбежно ще ревнува. Но Рибите разчитат на верността на Рака, затова изневерите са крайно редки в такива съюзи.

Разбирателството от половин дума между Рибата и Рака може да вкара в заблуда околните. Може да изглежда, че единият се подчинява на другия и няма собствено мнение. Но всъщност това е идеалното разбирателство и единство на възгледите. Хармонията в този водоем понякога може да се вълнува, но с времето неизменно се изглажда.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Водолей

Съвместимост между зодиите: Риби