Мъжко колие с кожена висулка

1
Добави коментар
famozni
famozni

– Тип – мъжки бижута – мъжко колие с кожена висулка

– Кожена верижка

– Интересна висулка – вижте я на снимките

– Кафява верижка

– Две висулки – кръст и кожена висулка с надпис R925

– Дължина на висулката – 4 см.

– Дължина на колието 60 см

– Интересна закопчалка

– Материал за кръста – метална сплав

Мъжко колие с кожена висулка – нови бижута в бижутерия Бижузоун

Бижутерия Бижузоун ви предлага постоянно нови бижута и атрактивни решения за вашата уникална визия. Ние ежеседмично обновяваме колекцията си от бижута, като винаги се стараем да сме актуални, интересни и модерни. Новите ни бижута можете да видите в секцията ни на сайт „Нови бижута“.

Днес на вашето внимание представяме ново мъжко колие с кожена висулка. Колието е изработено естествена кожа и има страхотна висулка с кръст и кожени елементи с надпис R925. Верижката на колието е от кожа и цветът и е кафяв. Дължината на цялото колие е около 60 см., а дължината само на висулката е 4 см. Колието е с супер свежа закопчалка с ринг и метален елемент. За да добиете по-пълна представа от закопчалката, прегледайте снимките ни. Кръстът е изработен от метална сплав.

Онлайн бижутерията ни ви предлага изобилие от промоционални оферти и отстъпки. Търсете на нашата страница във Фейсбук промоционалните ни кодове за отстъпка. Чрез тях вие ще можете да намалите стойността на вашата поръчка с от 5 до 20%. Кодовете са видими едва след като харесате страницата ни.

Онлайн бижутерия Бижузоун ви пожелава приятно пазаруване на бижута!