Стоичков си прави майтап с Батков пред Наско Сираков

4
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Христо Стоичков продължава с колоритните си атаки към някои от най-авторитетните имена в българския футбол. Този път на прицел бе Тодор Батков.

Камата не пропуска изгоден момент, за да демонстрира своята неприязън към президента на БФС Борислав Михайлов, а в последните дни една от мишените на подигравките му е Левски.

Иво Тонев вече си изпати от креативността на Стоичков, който пред журналисти демонстративно наплюнчи пръстите си, за да „оправи перчема си“, а сега обект на присмех стана Тодор Батков.

Камата използва благотворителния мач в чест на Стилиян Петров вчера, за да се посмее с приятеля си Наско Сираков за сметка на Батков, който преживя шок ден по-рано с изпуснатата титла от Левски на „Герена“. ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

След края на срещата вратарят на Славия Георги Петков сложи показалеца над устните си, за да имитира знаменития мустак на шефа на „сините“.

Със същия жест Стоичков разсмя Сираков на влизане на Националния стадион, а по време на връчването на индивидуалните награди след края на сезона в А група отново се пошегува с мъката на Левски.

„Догодина трябва да има награда за най-красив автогол“, заяви Стоичков, визирайки нелепия начин, по който Димитър Везалов изравни резултата на „Георги Аспарухов“ и прати титлата в Разград.

novini.bg