ИСТИНАТА! Ето какво казаха Ники и Алисия за раздялата

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ИСТИНАТА! Ето какво казаха Ники и Алисия за раздялата

Това са думите на Алисия и Ники Михайлов за раздялата

Една от най-следените звездни двойки у нас Алисия и Ники Михайлов взривиха медийното пространство с новината за раздялата си. И преди да си помислите, че това е поредната спекулация около края на връзката на попфолк певицата и вратаря на националния отбор, ще Ви кажем, че официалната информация дойда именно от двойката.
За да може феновете им да са сигурни в достоверността на съобщението и да разберат истината Алисия и Ники Михайлов изпратиха отворено писмо до медиите:

„През последните повече от 2 години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации.

Алисия и Ники Михайлов се разделиха

За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение – да се разделим.
И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия“, цитират от iwoman.bg.

Певицата потвърди новината и в официалната си страница във фейсбук, поствайки линк към публикация за раздялата им и пишейки: „ВЯРНО Е! Пръв и последен коментар по темата.“

Алисия потвърди във фейсбук

Алисия и Ники Михайлов са заедно от 2010 година. Двамата изживяха една прекрасна любов, но както изглежда това е било всичко. Ники Михайлов се грижеше и за сина на Алисия от бившия й Валери Божинов. Певицата дори посвети песен на любимия си, който участва и в нейн клип.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: