Лято под сянката на шапката » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Когато събираме тен под лъчите на слънцето и се радваме от сърце на неговото „докосване“ през летния сезон, никога не забравяме един от любимите си аксесоари – шапката!

Тя е красив акцент към всяка визия през топлото време, независимо дали става дума за моден сет на плажа или ежедневен стайлинг за разходка, работа, коктейл или друг повод.

Капелата, например, е съчетание от естетика, грация и функционалност, защото ни придава женствена осанка, но пази деликатната кожа на лицето и деколтето от вредните слънчеви лъчи. Това лято раираните модели са хит, заради актуалната монохромна тенденция. Типичното сламено бомбе пък придава уникален бохемски полъх на всеки летен аутфит с лежерно звучене.

Важно е да изберете шапка, която ще допълва излъчването ви по отношение на стилистика, колорит, материя, форма. Така този практичен елемент от стайлинга ви, ще се превърне във финален щрих на аутфита.

* Прозрачна капела от колекция пролет-лято 2013 на Chanel

* Колекция пролет-лято 2013 на Rachel Zoe

* Рекламна кампания на Gucci Resort 2013.

Ако искате да излъчвате шик и финес, заложете на страхотна шапка за лятната ви визия. Селектирахме красиви предложения от онлайн магазините: laredoute.co.uk и fashionup.bg!

Автор: Делица Цонева