MultiTool BAHCO – мултифункционален инструмент 12 в 1, който ще е винаги с теб! Купи сега само за 12 лв. от ToolsShop.bg -…

1
Добави коментар
emklem
emklem

Остров Керкира, известен като Корфу, е различен от стотиците гръцки острови в Егейско и Средиземно море. Тук няма да намерите нощния живот на Миконос или очарованието на Санторини, но може да вкусите и от двете, макар и в по-малка степен. За сметка на това ще се насладите на неповторимата романтика на малките планински селца с красиви частни вили, ще потанцувате в ритъма на сиртаки в традиционната гръцка таверна, ще се удивите от мирисът на миртовите и лимоновите дървета и ще се впуснете в море от венециански, гръцки, английски и византийски исторически паметници.
 

Офертата включва: Пакет за ЕДИН възрастен при отпътуване от гр. София.

 

Пакетнaта цена е в лева на човек и включва:

Транспорт с лицензиран автобус (климатик, ТV, мини бар);

3 нощувки в двойна стая със закуски и вечери в хотел 3* http://www.olympionvillage.gr;

Медицинска застраховка;

Фериботни такси и билети;

Водач по време на пътуването.

 

Доплащане за отпътуване от: Варна – 45 лв.; Шумен – 45 лв; Велико Търново – 30 лв.; Севлиево – 30 лв.;

Дати за провеждане на екскурзията: 05.09. – 08.09.2013г. и 03.10. – 09.10.2013г.

ПРОГРАМА:

1 ден Варна – София – Солун – Игуменица
Отпътуване от Варна в 22:00 часа (на 04.09.2013 и 02.10.2013), от Велико Търново в 01:00 ч. и от София в 05:00 часа от площад „Александър Невски“ по маршрут София – Кулата – Солун – Козани – Гравена – Иоанина – Игуменица. Пристигане във Игуменица – остров Корфу (пътува се с ферибот 1 ч. 45 мин.), пристигане и настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ден – остров Корфу
Закуска. Панорамна обиколка на Корфу (срещу доплащане) – Двореца Ахилион (XIX в.) – място на разкоша и легендата, построен от Императрица Елизабет, известна като Сиси. Продължаване за град Корфу (Керкира). Обиколката на града започва от най-големия площад Еспланада – сърцето на града. Тук се намира и галерията от арки Листон с многобройните кафенета и ресторанти, копие на Парижката улица Риволи, Старата Крепост, портата Свети Георги, църквата Свети Спиридон, закрилник на острова. Свободно време за разходка из най-стария квартал Кампиело. Свободно време.
„Калипсо стар“ ви предлага екзотично едночасово пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Като допълнение, двата морски тюлена – Симба и Анна ще ви изпълнят уникално подводно шоу, по време на кратката ви почивка на остров Видо. Вечеря. По желание посещение на Таверна Трипа. Нощувка.

3 ден – остров Корфу – Палеокастрица и Сидари
Закуска. Екскурзия до Палеокастрица (срещу доплащане), един от най-известните курорти на острова, разположен на северозападното крайбрежие. Посещение на манастира Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите – пирати и техните кораби. Свободно време за раходка из околността или разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица, най-известната, от които е Синьото око. Продължаваме за Сидари – считано за едно от най-пленителните места на острова, известно със своите пясъчни плажове и уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води „Канала на любовта“. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ден – остров Корфу – София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта в София и след полунощ във Варна.

Дати за провеждане на екскурзията: 05.09. – 08.09.2013г. и 03.10. – 09.10.2013г.

Цената не включва:
– Обзорна Екскурзия на Корфу с включена входна такса за двореца Ахилио – 15 евро;
– Eкскурзия до Палеокастрица и Сидари – 20 евро;
– Разходка с лодка в Палеокастрица – 7 евро;
– Корабчето „Калипсо стар“ – възрастен – 14 евро, дете до 12 г. – 8 евро;
– Таверна трипа с включена вечеря – 23 евро.

Условия на ваучера

– Ваучерът важи за следните дати на отпътуване: от 05 Септември до 08 Септември 2013г. и от 03 Октомври до 06 Октомври 2013г.;
– Офертата включва: Пакет за ЕДИН възрастен при отпътуване от гр. София;
– Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък;
– След заплащане на ваучера е необходимо да се свържете с туристическата агенция до 5 работни дни за подписване на договор;
– За единична стая се доплащат 90 лв.;
– Двама възрастни плюс едно дете до 5 години при отпътуване от София доплащат за настаняване 100 лв.;
– Mинимален брой участници: 35;
– Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване;
– Необходими документи: лична карта / задграничен паспорт с шест месечна валидност от датата на отпътуване (няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута);
– При допълнителни въпроси свързани с офертата, можете да се обърнете към рекламодателя на посочените контакти.

Лъки Холидей ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № 3968.

Агенцията вече единадесет години работи за Вас. Благодарение на доброто сътрудничество и взаимна работа с партньорите ни от чужбина и страната ние успяваме да постигнем качество на предлаганите туроператорски услуги и предлагайки Ви най-доброто, да спечелим Вашето доверие, което е на-високата оценка за нас! Благодарение на Вас ние продължаваме напред.

Лъки Холидей предлага комплексно обслужване:
– организирани групови и индивидуални пътувания в чужбина и страната;
– хотелски резервация в страната и чужбина;
– самолетни билети;
– медицински застрховки;
– конгресни и семинарни пътувания; 
– програми по заявка.

Офертата е осигурена от Лъкихолидей ЕООД, ЕИК: 130159016. Срокът за закупуване на оферираните стоки или услуги е от 27.05.2013 до 18.06.2013. Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой в срока за закупуване.

ОЗО БГ ЕООД е регистриран туристически агент с регистрационен номер РК-01-7069