Неочаквана комбинация: Никол Божинова и Валери-младши заедно видяна 11512 коментари 15

1
Добави коментар

Най-неочакваното се случи – Николета Лозанова пусна фото на малката Никол и Валери-младши заедно!

Феновете трудно повярваха, че го виждат с очите си, а всички заляха страницата й с поощрителни коментари, писа изданието HotArena.
Никол Божинова и Валери-младши са много сладки заедно!

Наистина кой би повярвал, че плейметката ще стигне до там да събере двете деца на едно място и да трогне даже и вечната си опонентка Алисия.

Реакцията на общия татко на братчето и сестричето засега остава в тайна, но посланието към кадъра беше „Най-сладката снимка”. Определено Никол Божинова и синът на Валери умилиха потребителите, но впоследствие се оказа, че това е просто колаж на малчуганите. Преди време Алисия откровено призна, че копнее момчето й да се запознае с Никол, но това надали ще се случи скоро…

Вечните им войни с Николета Лозанова осуетяват тази отдавна чакана среща. Може би едва когато децата пораснат сами ще решат да бъдат по-близки. Дотогава дано и родителите им да са заровили томахавката и да осъзнаят, че по-важно е техните наследници да са щастливи от близостта си. Според запознати Николета също била склонна на компромис в името на майчинската солидарност, но само времето ще покаже до колко това е вярно.

А вие вижте колко чаровни са Никол Божинова и Валери-младши един до друг!