Хранителни добавки » Universal Nutrition » Протеин » Суроватъчен протеин » Ultra Whey Pro 5lbs

0
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на Ultra Whey Pro 5lbs.Съдържание, начин на прием и дозировка на Universal Nutrition Ultra Whey Pro 5lbs

Суроватъчен протеин Ultra Whey Pro от Universal Nutrition компания е поставила нови стандарти за качество и ефективност на протеиновите добавки за храненето на спортната индустрия днес. Това развитие дава на тялото с добър източник на висококачествен суроватъчен протеин.
Уникален натурален начин да захраните мускулите си висококачествени, ефективни есенциални аминокиселини, включително BCAA’s (аминокиселини с разклонена верига).

Продуктът предлага концентрат от суроватъчен протеинов изолат обработван при ниски температурни условия, микро-филтриран и неденатуриран. Обработката при ниски температури допринася за запазването на идеалната разтворимост и биологична активност на протеина. Такава комбинация гарантира оптимална биологична стойност и добро усвояване, като същевременно елиминира лактозата.

Ultra Whey Pro притежава перфектен баланс на незаменими аминокиселини и заменими аминокиселини, включително висока концентрация на аминокиселини с разклонена верига. Това подобрява задържането на азот и мускулния растеv. Пресечената микрофилтрация (CFM) е процес без разтворители, при който се използват естествени керамични филтри за отделянето на суроватъчен протеин от нежелателни субстанции (например мазнини, холестерол, лактоза и т.н.). Предимствата на този процес включват минимална денатурация на протеина, запазване на протеиновите микрочастици и по-добър минерален профил.
Проичети още :
 
Фитнес и Здраве
 

Ultra Whey Pro се абсорбира в кръвния поток до един час след консумация.

Ultra Whey Pro е разтворима формула, която се разбърква лесно с лъжичка и е вкусна, когато се смеси с обезмаслено мляко или вода.
Инструкции за употреба: Добавете 2 лъжички (30 g) в 400 ml обезмаслено мляко или вода. Разбъркайте или разтърсете, докато се получи хомогенна течност.
 

Universal NutritionUltra Whey Pro 5lbs цена

Разфасовка: 2.270 кг.

В наличност

123.25 лв.145.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на Ultra Whey Pro 5lbs

Дневните дози и начин на Прием на Ultra Whey Pro 5lbs Universal Nutrition са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт Ultra Whey Pro 5lbs Universal Nutrition, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка Ultra Whey Pro 5lbs, с консултантите на Fhl.bg

4 (1)

Сподели своя опит ,използвал ли си Ultra Whey Pro 5lbs,ефективен ли е Ultra Whey Pro 5lbs? Вашите мнения и отзиви за Ultra Whey Pro 5lbs Суроватъчен протеин,са важни за нас!