Топ 5 на актриси, които искаме да видим в порнофилми

1
Добави коментар

Някои холивудски актриси до такава степен пленяват своите почитатели и ги оставят без дъх, че те биха желали да ги гледат не само в драми, комедии или касови продукции, но и във „филми за възрастни“.

Топ 5 на актриси, които искаме да видим в порнофилми

Мила Кунис, която наскоро беше обявена за най-сексапилната жена в света за 2013 г. от списание FHM, оглави още една класация. Този път за най-желаната холивудска актриса, която зрителите биха желали да видят във филмите, излъчвани в малките часове на нощта. 29-годишната съблазнителка получи 38% от гласовете в класация, съставена от международна издателска група.

На второ място се нареди героинята от филма „Игрите на глада“ Дженифър Лоурънс. Тя вече попадна в списъка на най-секси актрисите, а сега събира и около 23% от гласовете на любителите на еротичните филми.

Трета е не по-малко изкусителната колумбийка София Вергара. Тя не е първа младост, но… има уникална фигура, която изглежда прекрасно на малкия екран.

В първата петица попадат още Анджелина Джоли /13%/ и певицата Селена Гомес /10%/. Успехът на последната в лентата „Купонджийки“ беше толкова голям, че тя получи предложение да се снима на обложката на списание „Плейбой“.