Най-шокиращите визии от Кан 2013 » нeMODNO

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

На няколко пъти ви показахме аутфитите, с които редица знаменитости преминаха по червения килим в Кан. Както всяка година и това издание на фестивала беше белязано от няколко модни странности, които изумиха публиката по време на грандиозното събитие.

Може би най-фрапиращата рокля бе на една неизвестна за нас дама, която изненада всички с авангарден тоалет направен от пластмасови „форми” за кексчета. Изобщо не ни е ясно как е успяла да седне в кинозалата по време на прожекциите, но със сигурност привлече погледите!?

Руската телевизионна водеща Елена Ленина често шокира с лош подбор на облекло. Поредното доказателство за това е изборът й в Кан тази година. За ексцентричните й прически, наподобяващи кок, също нямаме думи…

Летисия Каста беше една от знаменитостите, която рискува със своя стайлинг. На премиерата на филма “Zulu”, състояла по време на церемонията за закриване на тазгодишния фестивал, актрисата бе облечена с рокля от пролетната котюр колекция на Dior. Дотук добре! Но болерото със златни пера определено би паснало по-добре за карнавала във Венеция, отколкото на червения килим в Кан.

Актрисата от китайски произход Бай Линг явно счита, че е подходящо за такова официално мероприятие да заложи на шалвари с принт на черепи. Блузата със скулптурен силует също не е най-доброто решение за слабата й фигура.

Автор: Делица Цонева