Забравили сте потребителското име и парола на Apple ID акаунта си? Решението..

1
Добави коментар
wweb
wweb

Apple ID профила е сред най-важните елементи в iPhone. Той ви дава достъп до всички благинки за телефона, предоставени от Apple. Но, може да се случи да забравите данните за вход във вашия Apple ID акаунт. За щастие, съществува процес по възстановяване на потребителското име и парола, който ще ви предостави нужната информация. С негова помощ ще влезете отново в профила си.

Как да намерите своето Apple ID:

1. Посетете страницата My Apple ID от браузъра и натиснете върху „Find your Apple ID“.

 

 

2. Попълнете всички задължителни полета, които са асоциирани с вашия Apple ID акаунт.

 

 

3. Изберете една от двете опции: – С първата: „Email authentification“ изисквате имейл от Apple, с достъп до вашите данни. – С втората: „Answer security questions“ ще ви бъде предоставена възможност да се идентифицирате, като отговорите на тайния въпрос (попълнен от вас, при регистрацията на вашия Apple ID).

 

 

4. След като последвате линка от изпратеното от Apple електронно писмо или отговорите правилно на тайния въпрос, ще се появи още една опция – да създадете нова парола. А, вашето Apple ID потребителско име ще бъде удебелено.

 

 

Ако все още нямате Apple ID акаунт, може да си създадете такъв директно на официалния сайт на Apple  или в iTunes, дори нуждата от кредитна/дебитна карта.