Синият рай на Stradivarius » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Топлите дни вече ни радват с жарко слънце, време за море, плажни партита и удоволствия. Затова днес ще направим едно романтично бягство до екзотичен остров с лятната колекция на Stradivarius.

Рекламната фотосесия носи името „Blue Paradise” и ни пренася в опияняващата атмосфера на морски бряг с тюркоазени води и пясъчни дюни. Този път испанската марка, известна със страхотни идеи за стрийт стайлинг, се е погрижила за вашия уникален плажен стил по време на лятната ваканция.

Брандът показва най-горещите тенденции в своята лятна линия, наситена с младежки чар, колоритна палитра, много ефирни материи, носещи усещане за лекота, свежест и чувственост. Отличават се няколко различни топ тренда. Виждаме прекрасни рокли, топове, панталони и ризи в бяло, за да се открои вашият брознов загар. Ефектни платове тип рязана бродерия придават кокетен вид на дамите.

Флоралните щампи с тропически цветя и етно принтове с графични мотиви ще внесат цвят и динамика в летния стайлинг. Каубойският стил също не е пренебрегнат, а той определено пасва на дивите дръзки момичета. Масивни атрактивни аксесоари допълват перфектно визията!

Автор: Делица Цонева