„А дано, ама надали“ – песента на 2013 г.

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Графа и младите попълнения в лейбъла му „Монте мюзик“ Вензи (VenZy) и Михаела Филева спечелиха няколко отличия от първите музикални награди „Бокс тв“, включително за съвместната си песен

Текстът, музиката и аранжиментът са дело на Графа, а комбинацията между Вензи и Михаела гарантира успех, както при съвместния им проект „Опасно близки“. В клипа на „А дано, ама надали“ и тримата изпълнители ни зареждат с много лятно настроение чрез облеклото и усмивките си, а парчето бе сред хитовете на лято 2013. Режисьор на видеото е Васил Стефанов, а Александър Крумов е оператор.

Премиерата на песента се състоя на сцената на годишните музикални награди на „БГ радио“, които в Благоевград на 24 май 2013 г., когато Графа получи четири статуетки – за текст („Секунда“), изпълнител, албум и хит на годината („Дим да ме няма“ с Бобо и Печенката), a призът за дебют отиде при Михаела.

През януари 2014 триото победи в категорията за хит на годината и спечели още три индивидуални отличия от първите годишни награди на телевизията за българска музика: за дебют (Вензи), най-добра изпълнителка (Михаела Филева) и клубна/поп песен – „Седемте езера“ на Графа, а „Монте мюзик“ стана продуцентска компания номер 1.