Сексапилният Тузар изглежда като дядо

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Макар и до голяма степен посветен на мъжете, сериалът „Сексът и градът“ не удостояваше повечето от тях с повече от няколко епизода. Саманта ги сменяше като носни кърпички, Шарлот търсеше голямата любов, Миранда балансираше между кариера и личен живот, а Кари пишеше за всичко това.

В 6 сезона и 2 пълнометражни филма зрителите се питаха кого ще избере русолявата почитателка на обувки – Тузаря или Ейдън. Напълно очаквано, сагата „Сексът и градът“ завърши с „Брадшоу и Джон заживели дълго и щастливо“. А ако се питате кой е последният – то това се оказа истинското име на чаровния бизнесмен.

Защо ви разказваме всичко това?

Сигурно си спомняте как изглеждаше актьорът Крис Нот в сериала, пък и във филмите. Може и да не беше най-страхотният мъж, когото сме виждали, но определено привличаше внимание. Тук обаче е моментът да кажем, че телевизионното предаване се излъчва между 1998 и 2004 година, а филмите се появяват през 2008 и 2010 година.

Попаднахме на един чисто нов кадър, уловил Тузаря по време на почивка. И не можахме да повярваме колко много се е променил. Напълнял, с побеляла коса и доста остарял, сякаш това не е същият човек.

Но пък не бива да забравяме, че вече е на възраст и със сигурност му е по-трудно, отколкото на колежките му, да прикрие възрастта си. А тя е следната: 58 години.

Ако искате да научавате всички интересни новини от световния шоубизнес, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!