Банско! Нощувка със Закуска и Вечеря + Басейн, сауна и парна баня само за 25 лв. на ден вместо 74 лв. в Хотел Родина!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Напълно реновираният луксозен тризвезден хотел Родина, отвори врати на 06.12.2011г. Той се намира в центъра на гр.Банско, в непосредствена близост до Кметството на града, в сърцето на курорта на най -голямата търговска улица, а именно ул.Пирин. На 100 – 200 метра във всички посоки са разположени повечето културно – исторически забележителности. Някойот тях са старата черква Света Тройца, музея на Никола Вапцаров, паметника на Паисий Хилендарски и старинния град на Банско. Всичко това прави хотел Родина подходящото място за вашата почивка. 

ВИП Ваучера е за ЕДИН човек при двойно настаняване и включва:

•  Една нощувка в двойна стая

•  Една закуска

•  Една вечеря

•  Басейн

•  Сауна

•  Парна баня

•  Интернет

•  Застраховка

•  Курортна такса 

На разположение на гостите са двойни стаи, апартаменти и мезонети, обзаведени луксозно с една единствена цел, Вие да останете доволни.За уюта и релакса хотел Родина предлага специално проектиран и изграден от испанска фирма на обща площ 220 кв.м. SPA и Wellness център, включващ басейн, сауна, парна баня, джакузи Hot wive.

 Предлаганите масажи в нашия SPA-център се извършват от високо квалифициран кинезитерапевт. Използваната козметика е от водещи европейски и световни фирми, доказали своето благотворно влияние в SPA и Wellness индустрията.

Лоби бара разполага с 40 места и се намира в просторното фоайе на хотела. Той ще Ви впечатли със стилната си и изискана атмосфера. В него можете да се насладите на богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и сладкиши.

Ресторант – Пицария Родина предлага българска, средиземноморска и италианска кухня. Тук ще се насладите на невероятните специалитети, паста и пица на пещ, предлагани от нашия главен готвач. За вашите мероприятия, сватби, балове, рожденни дни, партита и коктейли, ресторанта предлага 150 седящи места.

Механа Родина съхранила уюта и автентичността на Банско още от средновековието, предлага на свойте гости незабравими бански вечери, декорирани с невероятното разнообразие от родопски специалитети и отлежaли вина.

За Вашето добро настроение всяка вечер жива музика с автентичен местен и балкански фолклор. За Вашите фирмени тържества капацитета на механата е 80 места.

Условия

Ваучерът е валиден от 29.05.2013г. до 30.07.2013г.

Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък

Необходима е предварителна резервация на телефон: 0749/ 8 81 06 ; 0878 55 33 74

Ваучерът е на човек и включва: ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ МЕЖДУ ТРИ ПЛАНИНИ 2013 в Банско! Нощувка със Закуска и Вечеря + Басейн, сауна и парна баня само за 25 лв. на ден вместо 74 лв. в Хотел Родина!

Цена на ваучера 2,50 лв., заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 22,50 лв.

Обща цена на офертата 25 лв.  

Офератата е валидна при минимум 2 нощувки.

Деца до 6 годишна възрастен се настаняват на допълнително легло безплатно.

Деца от 6 до 12 годишна възраст се настаняват на допълнително легло и доплащат 13лв за нощувка и закуска.

Трети възрастен се настанява на допълнително легло и доплаща 20лв. за нощувка и закуска.

За единично настаняване + 15 лева на вечер. 

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.

kolektivni.bg казва:
Банско, съхранило и до ден днешен духа на възрождението, се превърна в един от най-големите европейски ски курорти през последните години. Града все още пази своята многовековна история – калдъръмени улички, каменни къщи с високи порти и дълги стрехи от черна мура, дебели каммени зидове. 

Банско внушава собствената автентичност в архитектурата, обичаи и бит съхранили се през вековете. Духът на миналото се е пренесъл в градчето, с които банскалии се гордеят и славят по България и света. Банско не само е бил, но и ще бъде културен и духовен център. 

Минавайки по спокойните улички на Банско, човек усеща величието на Пирина, обхванало целия град. Всеки веднъж посетил Банско се връща пак и пак в дебрите на Пирин Планина. 

Много почитатели на зимните спортове избират Банско за своята почивка. Чужденците са привлечени от Банско не само заради възможността да карат ски в най-добрият зимен курорт в източнаЕвропа. Пирин предлага и редица други занимания като голф, тенис, риболов, планинско колоездене, планински преходи през дивни местности. 

С непрекъснато подобряващите се ски съоръжения и инфраструктура, Банско по нищо не отстъпва и най-модерните ски курорти по света. В случаите, когато няма достатъчно сняг, в ски зона Банско работят над 180 оръдия за изкуствен сняг. Гостите на ски зоната могат да се насладят на професионално подготвени и обезопасени ски писти с обща дължина от 70км.