Почивка в Лутраки, Гърция – царството на минералната вода, красива природа и забавления! 2 нощувки + 2 закуски + сауна и…

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Тризвездният Хотел Алмопия Ви предлага да прекарате 2 дни в живописния курорт Лутраки с уникална природа и безброй водопади! Перла, разположена в подножието на планината Каймакчалан! Дали ще са 2 дни зависи само от Вас!Курортът Лутраки е разположен в северна Гърция, на 100 км от Солун и на 30 км от Едеса. Тук сред дивно красивата природа блика цяла река с целебна минерална вода. Мястото е известно още от времето на Римската империя и е познато с лечебните и терапевтични свойства на водата. 

Прочутите минерални бани „Лутраки“ са посещавани по всяко време на годината. Горещите минерални извори под открито небе даряват релакс и невероятно спокойствие на тялото и душата, а минералната вода „Лутра“ е най-продаваната вода в Гърция.

Офертата е за 1 човек настанен в двойна стая и включва:

2 или 5 нощувки;

2 или 5 закуски;

Безплатна сауна;

Безжичен интернет;

Безплатен паркинг;

Безплатно кафе през деня.

Хотелът е с централна климатизация. Стаите са оборудвани с хладилник и телевизор. В хотела има места за релаксация и зала за билярд и други забавни игри.

Басейните и водопадите се намират само на 2 км от хотела.

Големият басейн е с 25 м ширина и 50 м дължина.

Малкият е с 30 м ширина, 10 м дължина и 1 м дълбочина.

Условия

Закупените ваучери са валидни от 28.05.2013 до 30.07.2013

Изберете желания вариант:

Вариант 1: Ваучерът включва: 2 нощувки + 2 закуски + сауна  в Лутраки, Гърция, хотел Алмопия само за 58лв.;

Цена на ваучера 8.70лв, заплаща се през системата на Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 49.30лв.

Обща цена на офертата 58 лв вместо 116 лв

Вариант 2: Ваучерът включва: 5 нощувки + 5 закуски + сауна  в Лутраки, Гърция, хотел Алмопия само за 132.25лв.;

Цена на ваучера 13.20лв, заплаща се през системата на Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 108.80лв.

Обща цена на офертата 132.25 лв вместо 265 лв

След изтичането на срока на валидност на ваучера за отстъпка, потребителят губи правото си на ценова отстъпка, като платената за ваучера за отстъпка сума не се възстановява;

Необходима е предварителна резервация на телефон 0030 693 763 4974; 0030 238 450 1102 ; 0878 926 951 или E-mail [email protected]

Престоят за дете до 6 години е безплатен;

Престоят за дете от 6 до 12 години е с 50% намаление от пактната цена и се заплаща на регистратурата на хотела;

За трети възрастен настанен в същата стая се заплащат 70ю5 от цялата пакетна цена на регистратурата на хотела;

Пътуването до хотел Алмопия, Гърция се осъществява със собствен транспорт;  

– Намалението може да се ползва със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

– Виж Всички условия за ползване на Kolektivni.bg

– След изтичане на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.

kolektivni.bg казва:

Лечебните води от шест минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река  с невероятни естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса, истински феноменна Природата намиращ се сред зеленина на окръжаващата го гора. Неслучайно нареченот ова благодатно място – градините на РАЯ, а лечебните води на реката – благословени. Възможност за денонощно къпане в басейните на открито: в коритото на самата река или в закритите басейни на специално изградения за целта – СПА център.

Лутраки  е неповторимо с това, че едновременно един до друг се намират леденостудени и топли минерални извори. Водата в реката е ледена, но само на метър от нея извира топла минерална вода, която пуска мехурчета като джакузи. Около тези безбройни изворчета с топла вода гърците още от древността са оформили ванички с кръгли , бели речни камъчета и така всеки се топва в собствената си ваничка. От тук идва и името на мястото. Водата Лутраки се продава в цяла Гърция, с различни етикети за топлия и студения извор. Силно минерализирана е и когато се потопиш в нея имаш чувствато, че те щипкат по кожата и невероятно, но се променя самият и тен.

Мястото е много приятно и истинско спасение от летните жеги. Достъпно е за всички, защото никъде не събират такси за вход, къмпинг паркинг.Покрай реката , над ваничките са разположени кафета и ресторанти, басейн със студена изворна вода, която по улей идва направо от планината. В градчето има множество , потънали в цветя и зеленина самобитни, семейни хотели.От заведенията се носи неповторима, жива музика, която може да чуете само в Гърция.