Оферта за Изгодна луксозна почивка в Банско през лятото, чист въздух

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Изгодна почивка в Банско през лятото, чист въздух до басейна и свежи нощи!

Апартхотел „Четирилистна Детелина“, намиращ се вски курорта Банско, е разположен както близо до лифта, така и до центъра на стария град с много механи и исторически забележителности.

От терасите на апартаментите се виждат снежните върхове на трите заобикалящи курорта планини – Пирин, Рила и Родопите. 

ВИП Ваучерът включва: Студио за ДВАМА- 16 лв. на човек и включва: 

Нощувка;Открит басейн;Интернет Wi-Fi в целия хотел;Паркинг;Застраховка Отатъпка от цените на масажните процедури в хотела;

Офертата е валидна при закупуване на ваучери за минимум 2 нощувки. Икономичното студио (с разтегателен диван) е предназначено за единично настаняване, като заплащането на второто място за стая е 50 % от цената.

Максимално настаняване в луксозно студио е 3-ма души;Максимално настаняване в студио със спалня е 2-ма души;Максимално настаняване в едностаен апартамент е 4-ма души. 

Възможности по желание за хранене в апарт. хотела:- закуска на блок маса: 3лв.- салам,яйца,с ирене, кашкавал, пържени филии, мекици, мляко, чай, кафе.-обяд: 7лв. – готвено, супа, десерт.-вечеря: 9лв – скара, салата, десерт.-Room service – 2лв. върху цената.- възможности за домошари да си готвят сами в обзаведени апартаменти с кухненски боксове.

Комплексът ви предлага да изберете настаняване в студия или едноспални апартаменти, съчетаващи свободата на уединението и удобството на хотелското обслужване.

„Четирилистна детелина“ се състои от четири основни сгради, проектирани така, че да се възхитите на гледката, разкриваща се към трите заобикалящи ни планини – Пирин, Рила и Родопи. 

След изморителния, изпълнен със спортни предизвикателства ден, съживете духа и тялото си, като се поглезите в спа – центъра или ресторанта, вкусвайки от богатството на местната кухня и традиции.

Условия

Ваучерът е валиден от 27.05.2013. до 30.07.2013г.

Ваучерът е на човек и включва: 

Нощувка в Студио за ДВАМА + открит басейн + интернет + паркинг, застраховка само за 16 лв. на човек!

Промоцията е валидна при закупуване на минимум 2 нощувки. 

Условия за деца:-безплатно настаняване на деца до 4 години;

-за деца от 4 до 12 години, настанени на допълнително легло, се заплаща на място 50% от цената. 

Резервация може да направите на телефон: 0885 790 505 ; 0884 77 51 51 ; 0749 54554

Намалението може да ползвате само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.

kolektivni.bg казва:

Банско, съхранило и до ден днешен духа на възрождението, се превърна в един от най-големите европейски ски курорти през последните години. Града все още пази своята многовековна история – калдъръмени улички, каменни къщи с високи порти и дълги стрехи от черна мура, дебели каммени зидове. Банско внушава собствената автентичност в архитектурата, обичаи и бит съхранили се през вековете. 

Духът на миналото се е пренесъл в градчето, с които банскалии се гордеят и славят по България и света. Банско не само е бил, но и ще бъде културен и духовен център. 

Минавайки по спокойните улички на Банско, човек усеща величието на Пирина, обхванало целия град. Всеки веднъж посетил Банско се връща пак и пак в дебрите на Пирин Планина. 

Много почитатели на зимните спортове избират Банско за своята почивка. Чужденците са привлечени от Банско не само заради възможността да карат ски в най-добрият зимен курорт в източна Европа. Пирин предлага и редица други занимания като голф, тенис, риболов, планинско колоездене, планински преходи през дивни местности. 

С непрекъснато подобряващите се ски съоръжения и инфраструктура, Банско по нищо не отстъпва и най-модерните ски курорти по света. 

В случаите, когато няма достатъчно сняг, в ски зона Банско работят над 180 оръдия за изкуствен сняг. Гостите на ски зоната могат да се насладят на професионално подготвени и обезопасени ски писти с обща дължина от 70км.