Огромно бебе се превърна в медийна звезда

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Огромно бебе се превърна в медийна звезда

Новороденото впечатлява с олимпийски размери

За всяка майка нейното бебе е специално, но това малко момиченце на снимката по-долу, наистина е специално. И тук е мястото да уточним, че момиченцето е съвсем малко, тъй като се е родило само преди няколко дни, но на размери можем да кажем, че е направо огромно.
Бебе Кейлин се роди през изминалите почивни дни с цезарово сечение, а теглото, което закова на везната, е повече от изумително. Кейлин Хернандез тежи цели 6,2 килограма, пишат от БЛИЦ.
Бебето, което се родило в американска клиника в град Уитиър в щата Калифорния с цезарово сечение, надхвърля два пъти килограмите на средностатистическите новородени, коментират от chudesa.net

Кейлин Хернандез и нейните 6,2 килограма изумиха всички

.
Щастливата майка Ивет Хернандез дори не подозирала, че момиченцето й ще бъде бебе-гигант. Ивет споделя, че имала съвсем нормална бременност, а коремът й не бил твърде голям. Ето защо и новината за олимпийските размери на дъщеричката й Кейлин я шокирала.

Майката Ивет Хернандез дори не подозирала за размерите на дъщеря си

Ивет не могла да повярва на очите си, когато лекарите й показали новородената Кейлин за първи път. Детето-гигант изглеждало не като бебе само на няколко часа, а като бебе на няколко месеца.
Увита в сладко жълто одеяло, с красива панделка на главата, досущ като една истинска малка принцеса, Кейлин се превърнала в истинска медийна звезда. Камерите и обективите на всички журналисти, които искали да я заснемат, не впечатлили особено госпожичката с олимпийски размери и тя спокойно си сънувала.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: